Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze (28)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní limonádový béčkový seriál z 60.let, který to vzdal po 13. dílu kvůli malé sledovanosti a nástupu seriálu Star trek, který měl důmyslnější zápletku a hlubší postavy a lepší grafiku. Pětičlenná posádka rodiny Robinsonových se po více než půlstoletí znovu vydává ke hvězdám, aby v neprobádaných končinách vesmíru osídlila budoucí domov ohroženého lidstva. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimoriadne kvalitný, výpravný a technicky perfektný seriál so sympatickým castingom na čele s perfektným a charizmatickým Tobym Stephensom. Dejová linka podriadená čistému survival žánru potešila, cliffhanger na konci maximálne navnadil na ďalsiu sériu a v podstate to celé klapalo ako hodinky. Málokedy sa pristihnem, že uznávam, ako na seba jednotlivé časti naväzujú, že sa neviem odtrhnúť od obrazovky a pozrel by som to aj na jeden záťah. Preborníkom je v tom GoT a Stranger Things. ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Obrazově, trikově dobře zvládnuto. Rodina Robinsonových maximálně sympatická. Co stojí za nic, je postava oné zlé "doktorky". To je strašlivý scénáristický lapsus - vůbec tam ta nelogická postava nepatří, jejími vstupy je částečně zkažena celá první série. Další série přesně kvůli této postavě sledovat nebudu...nemá to vůbec žádný smysl, naprosto zbytečně destruuje a brzdí celý základní děj. Jo...a ten malý Will - ten se taky občas jeví jako úplný pitomec. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Lost in Space napravuje pachuť po nie príliš vydarenom filme z deväťdesiatych rokov. Máme tu rodinné sci-fi, kde nie je priestor na krvavé a brutálne scény, niekoľkých vrážd sa ale dočkáme. Dôležitou súčasťou je najmä výprava, tá sa vskutku vydarila a neznáma planéta ponúka množstvo krásnych veľkolepých záberov, ale aj patričné nebezpečenstvo. Možno ešte dôležitejšie je, že každá epizóda má svoj dramatický oblúk a vždy sa ide až na doraz, čo sa týka napätia a vyhrotenia situácií. Postavy sú viac menej sympatické, i keď ako pre koho a asi si tu každý nájde svojich favoritov a tých, ktorých by najradšej videl umierať hrozivou smrťou. Ako som spomínal, záver je extrémne prekvapivý a podarilo sa mu maximálne ma nalákať na druhú sériu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu mě v žádném případě neoslovila, brzy se totiž ukázalo, že půjde o záležitost, kde se v každé epizodě objeví problém, který se v závěru dílu vyřeší. Zpočátku mě bavila alespoň dějová linie s June ("Dr. Smith"), jenže i tato část děje mě rychle omrzela a postupně mi lezla stále více na nervy. Opravdu jsem se těšil, až budu mít za sebou i závěrečný díl, abych se pak mohl odreagovat u něčeho, co nebude tak prvoplánové a předvídatelné. ()

Galerie (324)

Zajímavosti (1)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama