Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 5

(série)
Trailer
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2022, 6 h 19 min (Minutáž: 31–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, Xolo Maridueña, William Zabka, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Peyton List, Courtney Henggeler, Luis Roberto Guzmán (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Terry prosazuje v Cobra Kai nový režim. Daniel a Johnny se dají dohromady se starým spojencem a zahájí bitvu, která rozhodně neskončí na tatami. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapuje mě, jak moc mě vlastně dle komentáře bavila 4. řada po slabší třetí a jak mě vůbec nebavila pátá a naprosto se pro mě ten koncept vyčerpal. Poslední řadu ještě dám, ale už se to zkrátka dření. A vážně nevím čím to je, ten koncept naivní sportovní komedie jsem přijal, ale zkrátka mi to tentokrát vůbec nesedlo. ()

Chen

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé zápletky působí mírně recyklovaně, ale stále se skvěle bavím. Postavy prochází vývojem, nepřešlapují na místě, humor je zábavnější než kdykoliv předtím, vracejí se další postavy z filmů a akce je stylová, ale ne přehnaně vyumělkovaná. Jen tak dál. Cobra Kai je příkladem toho, že s přibývajícími řadami nemusí kvalita zákonitě klesat. ()

Reklama

franzkfk odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je příliš cheesy. Navíc to nedává smysl. Silver vyhrál a LaRusso nectí dohodu. Tahle série má docela dost slabý scénář a desátá epizoda zabíjí vše, co si tak budovali v dílech před. Ten desátý díl je jedna z nejhloupějších dramaturgických zkratek, jaké jsem kdy na obrazovce viděl. Nic se vlastně nestalo. Chozen to rozchodí, Silver se vykoupí a nahradí staré studenty novými. Na co vlastně budovat možnost mezinárodního turnaje, když to všechno můžeme zabít desátou epizodou. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série - (8/10). Pátá série Cobra Kai je bezesporu nejslabší sérii, kterou nám tvůrci nabídli a přesto si odnáší plný počet hvězd. To vypovídá o obrovské kvalitě, kterou tento seriál disponuje. Tím nejsilnějším aspektem, který Cobra Kai dělá výjimečným a tak kvalitním jsou postavy, které každou sérií procházejí určitým vývojem. Johnny a Daniel si v této sérii prohodili role a Daniel byl právě tou postavou, která si sáhla na samotné dno. Bohužel nastává tady takový nemilý trend a to je fakt, že série jsou vydávány zběsilou rychlostí a jde to cítit na výsledné kvalitě. Akční scény nejsou to, co bývaly a poslední epický souboj to nezachrání. Velké plus bych viděl v hlavním záporákovi, protože Terry Silver je ztělesněné zlo a jeho ďábelský pohled je k nezaplacení. Já pevně doufám, že Cobra Kai nesklouzne do kategorie průměrnosti kvůli velkému počtu sérii. Sice Cobra Kain Never Dies, ale někdy je potřeba myslet racionálně. Nejlepší epizoda: Extreme Measures (S05E05) ()

Chmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu si pomoci, ale kobra ztratila zábavnost a stal se z ní bezzubý stín předchozích sérií. Čtvrtá řada byla fajn. Pátá je nudná a místy opravdu hloupá. Finále je tentokrát extrémně trapné a nechtěně směšné. Většina postav působí nesmírně otravně. Jakoby se jejich charisma utopilo v přihlouplém ději. Linie s výletem do Mexika naprosto vatoidní a zbytečná. ()

Galerie (211)

Zajímavosti (7)

  • Ve finální scéně v limuzíně zazní píseň „Eye of the Tiger“ od skupiny Survivor, kterou mohou divácí znát z filmu Rocky III (1982). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama