Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na toaletě v Bílém domě objeví uklízečka mrtvolu mladé ženy. Vyšetřováním je pověřen detektiv Harlan Regis, pomáhat mu má agentka Nina Chance. Společně odjedou do bytu zavražděné ženy. Tady zjistí, že agenti FBI je předešli a odnesli si všechno, co mělo pro vyšetřování nějaký význam. Regisovi se přesto podaří objevit stopu. Najde lístek k vyzvednutí fotografií, na kterých mimo jiné objeví jednoho muže z ochranky prezidentova syna Kylea. Dřív než se stačí pátrání rozjet, šéf ochranky Spikings mu oznámí, že dopadli vraha. Podle jejich tvrzení je jím uklízeč, který se ženě bezvýsledně dvořil a na kritickou dobu nemá alibi. Regis vzápětí zjistí, že je sledován, a podle informací od Niny pochopí, že žena byla jednou z mnoha milenek prezidentova syna. Vyšetřování se pokusí překazit tajná služba, která chce oba detektivy zadržet. Všechny stopy naznačují, že vrahem je buď Kyle, nebo dokonce sám prezident. Regis s pomocí Niny zjistí, že důkazy byly podstrčeny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Pollini 

všechny recenze uživatele

Role byla pro Weslyho Snipse poněkud nevýrazná. Žádné výrazy hlubokého přemýšlení, jenom oduševnělé koukání a stopy k vraždě jak na stříbrném podnosu. Detektivka není něco, co me baví, ovšem toto bylo lehce podprůměrné a kromě toho se mi dostalo propasti klišé, kde vláda vsechno tají a hrozí válečný konflikt. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som bol pred viac ako dvadsiatimi rokmi v kine Úsmev so staršou sestrou. Vlastne ani neviem, prečo si to pamätám. No, možno to bolo v Družbe alebo v Capitole. Nie, nie, bol to Úsmev. Mal som ho najradšej. Nič menej, vtedy som predsa ešte nemohol tušiť, že prášiť Diane Lane je dôležité. No, poďme ďalej. Stredne slušná Snajpsovka, slušná kriminálka. A neviem či som spomínal, ale Dianin účes na koktejlovom večierku bol prekrásny. Ona bola... ach ... no. Dnes by ste samozrejme s takým filmom už dieru do sveta neurobili (Wesley neurobil ani vtedy), ale podľa mňa to bolo fajn. Trochu sa miešali jablká s hruškami, rozmaznaný prezidentov spratek a šťavnatá roštenka vs vojenský konflikt so Severnou Kóreou, no !?. Tak trochu počin scenáristu mierne pritiahnutý za vlasy, ale zabavilo. A čuduj sa svete aj teraz po rokoch. A o to predsa ide, nie ? Mňa zabaviť. Slušné. A nechcem otravovať, ale to krásne hopsanie Diankiných pŕs, keď bežala v zelenom tieločku. Joj. 65-70 %. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Neveľmi zaujímavý krimi príbeh o policajtovi, ktorému vo vyšetrovaní vraždy ženy všetci hádžu polená pod nohy. Neváha sa prebiť zabezpečenými systémami a bojovať s prevahou, za neustálej snahy vyšetriť zločin. Lineárny dej bez prekvapení. Film zapadne do prachu detektívok o vraždách na miestach, kde sa tvorí politika štátu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V sídle toho nejmocnějšího někdo odkrouhnul mladou ženu. Wesley Snipes tomu hodlá přijít na kloub, ač to nebude mít úplně snadné. Byla totiž milenkou kohosi vysoce postaveného, navíc agenti tajné služby s ním bok po boku rozhodně vyšetřovat nehodlají. Výsledkem je solidní kriminální kousek zlatých let devadesátých, který má slušné řemeslné zpracování, příjemné herecké obsazení (důstojnější prostor by si nicméně Alan Alda zasloužil) a ne úplně pitomou zápletku. Když se k němu divák jednou za deset vrátí, nebude to úplně špatná volba. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film poněkud připomíná grishamovky - jen zde není soudní prostředí. Zato oné překombinovanosti a zákulisních praktik ano. Popravdě mi přišel tenhle film moc průhledný na to, abych u něho byl napnutý, a všechny ty kecy o vojácích, obraně, jsou sice v podání USA dnes aktuální, když stále útočí, kde se jim zamane, ale tohle už bylo moc naivní a černobílé. Zvláště nevýrazný prezident, který chce věci řešit dohodou - asi si tvůrci léčí mindrák, že ve skutečnosti tomu tak není. Našlo by se zde i povícero nelogičností a scén nedávajících smysl (např. náhlý obrat šéfa bezpečnosti, který navíc musí vědět, že když něco prozradí, půjdou mu po krku, a přitom se promenáduje u okna). Takže celkově jen průměrný spíše politický thriller, kde nic nepřekvapí a nic nevyčnívá, aby byl film zajímavější a člověk si na něj druhý den vzpomněl. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Jordan (Alan Alda) nosí hodinky značky Raymond Weil Parsifal. (dyfur)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno