Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je důležitým svědkem, proto ho obchodníci s drogami chtějí umlčet. Nemá zbraně, policie mu nemůže poskytnout ochranu, a tak se musí spolehnout na své ruce a nohy - je mistrem bojových umění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To je vydírání! Pouze zákonný nátlak! Tak jsem si po nějaký době zopakoval tuhle Brandonovu sólovku a musím konstatovat, že jsem k ní byl původně zbytečně přísný. Jasně, že tenhle film neobjevil Ameriku, ale je to takový příjemný dobový akční video béčko. Brandon mimo akčních scén tady podává i sympatický herecký výkon. Ten chlap měl prostě neskutečný charizma a uměl ho prodat. No a po bojové stránce bych řekl, že tu předvádí své nejlepší filmové kousky. Na scény kdy kamera na stativu bez zbytečných střihů zabírá Brandona, jak rube padouchy je radost se dívat, takže proč zbytečně kritizovat. Tím spíš, že o podobný kousky už dneska v žánru nezavadíte.70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Každou minútou som ľutoval, že som Brandona nemohol vidieť vo viac filmoch. Tým viac som si vychutnával tento. Možno pokrivkáva na hranici béčka, no kvalitného a hlavne nenudiaceho! Nepokúša sa rozvinúť nejakú hlbšiu myšlienku, akcia je dosť dobre spracovaná a rozporciovaná na minutáž aby sa malo na čo kukať. Hlášky tiež na úrovni, no proste zábavička. 75%. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Ty nezůstáváš napůl cesty viď hochu? Měl jsem dobrého učitele." Rychlý jako blesk a nejen to, měl charisma, talent a neměl by být zapomenut. Brandon Lee 1.2.1965 - 31.3.1993 ......"And you can't make choices in your career or your life based on other people's expectations. You have to make choices based on what your heart tells you to do. The character in this movie - Jake - is trying to come to some kind of peace with his father. That's something every young man needs to do in the process of growing from boy into man, and if you don't have your father around to give you that affirmation, then you just have to find that affirmation inside yourself, whether it's through visiting his grave or talking to his friends, or whatever. "‪ - Brandon Lee ( From A. Magazine Rapid Fire 1992 ) ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Návštěvník kurzu figurální kresby střílí policisty po tuctech, rozdává kopy a zásadně nevnímá okolní teplotu, neb jeho nátělník udržuje tělesné teplo víc než dostatečně, navíc tyto situace se na něm psychicky vůbec nepodepisují, za což má můj obdiv. Já vám nevím, ale krom toho ultra 80's soundtracku to stálo dost za prd :) ()

5150 

všechny recenze uživatele

Akce vcelku dobrá, nicméně oproti ZÚČTOVÁNÍ V MALÉM TOKIU méně zábavné a v porovnání s počiny Van Damma konce 80. let (KRVAVÝ SPORT, KICKBOXER, LVÍ SRDCE) to má mnohem horší příběh. Potěšil zejména neokoukaný Brandon Lee v hl. roli a také skromný písničkový doprovod - balada "Can´t Find My Way" a "I´ll Be There" od rockové partičky Hardline. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo v Thajsku a USA, a to ve městech Chicago a Los Angeles. (GASTON73)
  • Ve scéně, kdy hlavní hrdina projede oknem motorkou a spadne na zem, má krev na pravém koutu rtů. Při detailním záběru je zranění na levé části rtu. V dalším záběru je opět na pravé straně! (FilmFan24)
  • Hlavní protagonista Brandon Lee si přál obsadit na pozici režiséra Johna Woo. Studiu si však jeho rukopis na snímku vidět nepřálo. (Monco)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama