Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Rodinná pouta v podání nejvíc nejdrsňáčtějšího family klanu v dějinách… Obohatil jsem svůj slovník o několik perliček… Hlášky jedou jedna za druhou, ale jedna mi utkvěla obzvlášť… It’s my duty to please that booty… SLJ prostě a jeho "pusej" a "modhafuka" nejdou zaměnit s ničím jiným... Akce taky slušná... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pro střední generaci, který "zrujnuje vaše dětství". V závěru režisér přepnul na autopilota.scénář vypadá jako kdyby ho napsala matka na skákacím míči v době " uprostřed roku 2000. Film je prostě kolosální plýtvání časem. Hodnocení na tři hvězdy dávám za úžasný smysl pro humor a vtipné hlášky. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi byl ušitý přesně na míru. Skvělá akční komedie se zajímavým vývojem postavy mladého Juniora. Chválím především roli tatíka Shafta v roli Samuela Jacksona, jelikož do filmu vložil neuvěřitelné množství skvělých hlášek ve svém typickém provedení. Dále zde najdeme slušné akční scény a řadu velice vtipných momentů. V poslední řadě chválím nám představené tři generace Shaftů v závěrečné akci. 82% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Sam Jackson je stále bad ass motherfucker. Ale bohužiaľ tento film pod hladiny podpriemeru ťahajú dve veľké gule. Nemyslím tým Samove. Tou prvou je jeho otravný nepodarený syn, ktorý by mu mal byť sidekickom, ale nielenže nie je vôbec vtipný, ale je hlavným hrdinom a skutočným sidekickom s oveľa menším priestorom je Sam. Druhou guľou je režisér Tim Story, ktorý vtipný film proste nenatočí a zase stvoril komédiu, ktorá je väčšinu času sterilná. Len sem tam sa nejaká hláška vydarí a aj to len vďaka tomu ako ju podá Sam. Konečne si mimo Marvelu mohol zase poriadne zafuckovať. Jediná režijne vydarená scéna je tá, keď baba najmladšieho Shafta nadšene pozerá ako Shaft strieľa do protivníkov a do toho hrá romantická hudba. A to je tak všetko čo sa Storymu vydarilo. Akcia tiež za nič nestojí. Tvorí ju len pár tuctových prestreliek. Samotný prípad v ktorom Shaftovia pátrajú po vrahovi je nezaujímavý a chýba mu akékoľvek napätie, keďže páchateľa odhadnete najneskôr v polovici filmu. Teoreticky to mohla byť celkom solídna komédia založená na strete politicky nekorektného starého Shafta a mladého bezpohlavného zastáncu kdejakých menšín. Ale tento námet príliš nevyťažili. Okrem Sama tu chýbali schopní ľudia pred aj za kamerou. Výsledkom je typicky nevtipná Netflixovská komédia. 4/10. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Bol si dobrý otec. Hneď potom ako si prestal predstierať, že si môj strýko.“ Príbeh stojí za hovno a akcia – pár zlámaných prstov a tri nedobre natočené prestrelky – vlastne tiež. ALE, čo ma naozaj bavilo bol Samuel L. Jackson, ktorý tu hrá v podstate takého čierneho, ozbrojeného Charlieho Sheena, jeho hlášky a jeho večné uťahovanie si z Juniora. Čiže vo výsledku je tento remake (alebo pokračovanie alebo čo to vlastne je) mizerný akčný film, ale zato dobrá komédia. Minimálne na to jedno pozretie určite. 45 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama