Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (60)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to v celku slibně. Obecně jako dost seriálů, které jsem v poslední době viděl. Ale postupem času to začalo smrdět. Klasické klišé a stupidita postav nás dohnala k neuvěřitelnému výplachu. Ne samozřejmě vždy, ale v drtivé většině času. Seriál nám nabídne zajímavý úvod, ten se ale zvrtne časem do stejného případu toho, co zde bylo omýváno tisíckrát. Takže tleskám, pro mnoho lidí skvělé. Ale pro někoho kdo viděl alespoň dva podobné filmy nebo seriály tohoto typu to bude další neoriginální (skoro až) ztrátu času. Později se to jednoduše přehoupne do klasického "já jsem tak blbá, že ti nevěřím" a "hele a co se dělo s touhle?". Takže prostě klasické klišé. Je smutné, že nemůžu seriál hodnotit nadprůměrně v částech po epizodách, protože jako celek si to nezaslouží. Za to už spíše ale může debilní systém přerozdělování procent v rámci ČSFD. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dietní verze Dextera,ne snad vyloženě pro náctileté,ale spíš pro ty,kteří nechtějí řešit nějakou exaktní logiku a prostě se jen bavit.A pobavit umí You opravdu dobře,protože nejen,že hezky vypadá,ale dokáže být i napínavé a vtipné a osobně mě bavil ten formát voiceoveru (který už používal i Dexter),kdy Joe komentuje prakticky všechno.Penn Badgley, jakkoliv není Michael C.Hall,navíc propůjčuje svojí postavě zvláštní charisma,kdy je stejně jednoduché jeho postavu milovat i nanávidět (a to dost často ve stejnou chvíli)...70% ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Joe je nejmilovanější stalker Ameriky." Ne že by seriál tuhle větičku k propagaci využíval, ale ta inspirace Dexterem je tak okatá, že nelze než parafrázovat. A současně velký respekt ke všem, kdo se na první sérii podíleli, protože nezůstali jen u vykradeného konceptu, ale dokázali ho naroubovat na dnešní dobu (sociální sítě jako vstupní brána do života každého z nás), přitlačit v rovinně složitého vztahu k hlavnímu hrdinovi (mám Joea rád, ale rozhodně to kvůli některým jeho činům není tak snadné jako u Dextera) a současně to celou dobu příjemně šponovat. Jako scenárista skoro závidím, když někdo umí takhle dobře a vědomě ničit své postavy a přitom je nějak udrží ve hře. Po první řadě ohromná spokojenost, protože Dexter (podobně jako House nebo Jack Bauer) chybí a je vždycky fajn, když někdo převezme pochodeň. Jediné, čeho se u druhé série bojím, je protiváha. Protože v úsměvu a očích Elizabeth Lail jsem se přímo ztrácel a to byla veliká část celé hry. 85% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozne ma vytáčalo, keď čítala nahlas to jej akože dobré písanie (a jej voiceover a jej postava a tá herečka). So zvyškom som spokojný, návyková oddychovka. Dokonca viac než som čakal, hlavne vzhľadom nato, že som to pozeral len ako povinné zlo, aby som mohol kukať druhú sériu s Victoriou Pedretti. 75% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Nebyla jsem si úplně jistá, jestli mě tohle téma dostatečně chytí, aby mě to bavilo. Nakonec jsem docela příjemně překvapená, ač to nějaké mouchy pro mou osobu mělo. Za první velkou považuji hlavně absolutní tupost a přelétavost hlavní hrdinky, sice své chování často objasňuje, to mi ale nepřidávalo na tom nějak více si jí oblíbit a soucítit s ní tak, jak se ode mě asi očekávalo a byly momenty, kdy jsem si jí její osud přála. Celkově je to ale stavěné na velmi zajímavé formě, ne jednou jsem si vzpomněla na román Collector od Johna Fowlese, kde byly i podobné symboly a prvky co se týče prostředí a zájmů hlavních postav. Tím, že jsme v podstatě neustále v Joeově hlavě, dodává to příběhu svižnost a opravdu to nenudí. Prvních pár dílů jsem sice musela jak se říká překonat, ale to mám ostatně téměř u všech nových seriálů. Druhou mouchou pro mě byla ta veškerá romantika, občas jsem jí byla až znechucená :D Ale naštěstí to potom vyvážil nějaký ten útok nebo vražda, tudíž to se dá taky překročit, protože tvůrci se opravdu snaží udržet divákovu pozornost a jsem ráda, že jsem zrovna měla víc času na to, abych si dala půl série naráz. Suma sumárum hodnotím velmi kladně, jen doufám, že druhá série už bude mít o hodně rozumnější hlavní hrdinku, se kterou se bude dát i sympatizovat. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)

Reklama

Reklama