Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Recenze (74)

Lkn 

všechny recenze uživatele

vynikající! Hodně chytlavé už od prvního dílu.. Dexter.. teda Michael je fakt vynikající herec! Za mě skvělé letošní překvapení. Netflix drtí konkurenci. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Výborně odsýpající krimi. Michael C. Hall opět dokázal, že je PAN HEREC. Před shlédnutím jsem měla obavy, zda nepůjde o mix 96 hodin a Gone girl, ale zápletka je naprosto jiná. Výborné a neotřelé je i samotné zpracování, né jako u jiných, kde je vám po pár minutách jasné, kdo je vrah. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Super miniséria od Netflixu, ktorá nesklamala. Musím povedať, že zvratov tam bolo dosť veľa a bolo veľmi napínavé sledovať ako sa to celé skončí. Koniec samotný bol pre mňa osobne veľké prekvapenie čiže za toto palec hore. Herecké obsadenie bolo fajn, hoci rodinka Jojo, Sia a manželka mi prišla skôr ako komédia a neviem, či sa to úplne hodilo do tohto seriálu. Inak fajn solídne 4* ()

Mateyf.Iks 

všechny recenze uživatele

Čistý 4. Oproti Stranger od stejnýhonautora předlohy se na to mnohem líp kouká. Hezčí herci, lepší herci, víc to odsejpá, zajímavější prostředí atd. Jde vidět, že si autor potrpí na boření stereotypů a dává rád do vedoucích pozic policie ženský a dává jim moc, což mi neva. Do poslední chvíle nevíte, kdo cova nový info každejch 5 minut. Takovej ten dobrej seroš na neděli klidne pro celou rodinku. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jeden z povedenějších seriálů. Kromě rozpačitého začátku a zdlouhavého zakončení se na to dalo dívat s jen občasným přetáčením. Místy napínavé, ale převážně se to vleklo a k tomu ty flashbacky a několikráté opakování toho, co už bylo... Pomohl tomu Dexter, zbytek castingu byla dost mizerie. Zvlášť nechápu, proč mu jako partnerku vybrali takovou opotřebovanou policejní babičku. (36%) ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vystavěná detektivka s vynikajícími hereckými výkony. Paradoxně jen "Dexter" prakticky nehraje a je chladný jako kdyby byl vrahem všech on. Pro nezdegenerovaného člověka žijící v bezpečí logiky a praktičnosti kontinentálního práva je sice centrální zápletka pro sérii vražd a jiných závažných přečinů slabá, ale motivy jednotlivých osob budou realistické. Jsou totiž důsledkem hovadiny, kdy v právu neexistuje promlčecí doba (typické pro mstivý "právní systém" anglosaského "práva"). ()

słezakjkb 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsme byl dost skeptický, protože ne všechny herecký výkony byly přesvědčivý. Jenže to jsou domněnky. Nakonec zjistíte, že je to ještě víc zamotanější, než jste si do poslední chvíli mysleli. A vyšlo to skvěle! Doporučuji. Akorát role hlavního hrdiny (otce Jenny) jsem si za celou dobu seriálu nevžil. Nevěřil jsem mu jeho výstupy. ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Seriál lepší než Stranger, horší nez Innocente Mateo Vidal. SPOILER SHIELD. Celkem dobré občas ale seriál bolehlav. A ten koniec. Pane Bože kvůli Jenny umřeli ďalší 3 lidi a nespočet rodin zničených, Tom Delajny rozmrdal úplne všechno a svým psychopatstvim je skutečný padouch seriálu kterému vše prošlo a rozmrdal rodinu komplet Sophie, která ho milovala, kryla a získala pro něj zpátky Jenny. Jinak super herecké výkony až na Toma, který se tváří celý seriál nasraně. ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Jo! - Takhle to má vypadat. Osm dílků, které si můžete pustit najednou a mít zážitek, jako byste přečetli skvělou knížku. Navíc vizuál krásný, od promodralé mrtvoly po vrásky a póry. MCH vypadá furt jako chlapeček a MW snad ještě líp, na dědečka. Chci nášup. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

S01/E01-08. Hlavně nic neprozradit z příběhových zvratů s nekazit nikomu překvapení. Klady: že by koblihový Dex byl konečně zpět; dobré zpracování opakovaček předchozího děje na začátku epizod, které zbytečně neomílají děj předchozího dílu, ale slušně ho doplňují. ()

uhlerado 

všechny recenze uživatele

U me dobrý... Anglický prízvuk a anglický pospolity ľud, ktorý sem tam zakopne za hranicu zákona a dexter to všetko rieši ()

taibrek 

všechny recenze uživatele

páčia sa mi tieto minisérie, kde nemusíš čakať ďalší rok na to čo si už aj pomaly zabudol ... tento príbeh poteší, ale detektíva by som snáď zahral lepšie aj ja... v podstate ťa tento seriál nesklame, žiaľ ani neohúri .... taká pohodovka ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Tohle bohužel kvalit Dextra nedosahuje (nejde si odpustit srovnání). Michael C. Hall byl pro postavu Dextra stvořený. Můžeme se bavit o tom zda "neumí hrát", nebo hrál skvěle "toporného, introverta, bez sociální inteligence", v Dextrovi to fungovalo skvěle, tady bohužel ne. Scénář je od prvopočátku hodně děravý. Postavy dělají nelogická, nereálná rozhodnutí. Celek působí hodně lacině, převídatelně. Seriál jsem dokoukal, abych věděl jaké bude završení, ale byl jsem zklamaný. ()

chozze008 

všechny recenze uživatele

Jsem o druhého dílu a nevím jestli to dám. Na jednu stranu "nekompromisní" vyšetřovatelka na druhou stranu pošahaná rodinka. No, oni se tváří vážně , v tom je ten problém, kdyby to natočili jako krimi-komedii tak by to možná šlo. Mezi další mínusy patří stokrát ohrané téma, nic není jak se zdá a ten ve skutečnosti dělal to a ten zase tamto atd. Pokuď chcete byť jen průměrný nenáročný krimi seriál raději šáhněte po něčem jiném. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

"Žádné tajemství se neudrží natrvalo." Slušná rozmotávačka, ve které si nemůžete být jisti nikým. Každý má své temno a pomyslné váhy se postupně překlápí i u (paradoxně) morálně nejméně pokřiveného "Dextera". I tak je zvláštní Michaela vidět v této správňácké roli (a finální twist naopak dost zruinuje milovníky jiné dobré postavy, zatímco Michael zůstane ze všech tím největším dobrákem). Celkově by to stačilo na (zdařilou) epizodu Beze stopy, ale postupné strategické poodhalování střípků celého obrazu mělo také co do sebe. Stejně jako ponurá atmosféra a sytá hudba. Úvodní píseň ale naprosto nehodící se. Nad průměr vše tahají výborné herecké výkony. ()

vobrn 

všechny recenze uživatele

wow, pomalu se to rozjíždí a díl za dílem to nabírá na energii a zároveň se děj rozvíjí neuvěřitelnými vyhýbkami, aby se vše na konci spojilo. K tomu krásná britská angličtina. ()

Reklama

Reklama