Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Musím dať v zásade úplne totožné hodnotenie ako bolo v prípade jednotky, nakoľko sa jedná prakticky o kópiu len s jemne pozmenenými postavami, ale s úplne rovnakou dejovou linkou. Určite to chcelo vyžmýkať ešte potenciál jednotky a asi to aj zabralo, hlavne u milovníkov psov. Na mňa to už ale po druhý krát až tak nezabralo a aj keď to bolo pekné, neprinieslo to žiaľ nič nové. 60 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

Potrpím si na filmy o psoch, takže im v prípade potreby som ochotný čo-to odpustiť. Ale v prípade Psej duše 2 to spočiatku bolo extrémne sladké a gýčové i na mňa a to už je vážne čo povedať. Potom to prestalo byť sladké a gýčové a začalo to pripomínať drámu Davida Lyncha s psychopatickými stalkermi, mŕtvymi otcami, zničenými dôchodcami a matkami alkoholičkami. Avšak keď som to s filmom v polovici začal prudko vzdávať, situácia sa vylepšila a po „ľahnutí“ si pred Trentom to ako celok začalo ísť prudko hore, hoci to k dokonalosti malo fakt riadne ďaleko (uponáhľaný koncert vo večernom podniku, celý čas to k tomu smerovalo a napokon to odbavili behom pár desiatok sekúnd, Cuja na nich). Kathryn Prescott šarmantná, Henry Lau sympaťák a koniec patričný doják. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od jednotky divák nečakal možno veľa a preto sa mu ušlo skvelého zážitku s emóciami, posolstvom, zábavou. Od dvojky ale už človek čaká, že to bude kvalitou nadväzovať. Lenže kým jednotka bola originálna, dvojka je skôr jeho kópiou minimálne námetom. Psík sa opäť opakovane prevteľuje a zomiera. Vtipu nejak ubudlo. Dojímavosti takisto. Ani to emočno už tak nedostane. Prvá časť bola taká rodinnejšia, toto je skôr pre deti, najmä keď pes každých 5 minút opakuje "Som tu, aby som ťa chránil", čo samozrejme každý dospelý vie, že tam nie je pre parádu. Ale psíčkari budú zaiste znova spokojní aj s týmto fakt priemerným filmom. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace a koloběh života psím pohledem po druhé a po druhé skoro stejně dobře. Emociální stránka filmu je prostě bezkonkurenční a jak u jedničky, tak i u dvojky se prostě slzám nedá ubránit, ač jsem se snažil sebevíc. Tolik upřímného pohledu na nevyhnutelný konec každého života mi prostě bere dech. Jen škoda, že filmaři hodně použivájí až přespříliš klišé, jako je je nezodpovědná matka, vztahy v rodině, rakovina a ''nečekané'' zvraty a polepšení. Premisa příběhu je o proti jedničce až příliš klišovitá a nenápaditá, ale díky skvělým hláškám, emocím, pejskům a příjemnému konci si to laťku udrží poměrně vysoko, ale jednička je nedotknutelná.85%. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tož právě před sedmi lety, se nám narodilo šest krásných bernských salašníků, tak jsem prostě logicky musel jít na Psí poslání 2 do kina, i když se dalo čekat, že to bude velmi podobné jedničce. A bylo, ale v tom nejlepším smyslu slova, podobně jako v jedničce se Bailey převtělí do několika psů a jedné fenky- co však v jedničce bylo pouhým popisem psích životů, tady je nosný životní příběh CJ, (vnučky Ethana - původního majitele) plný zvratů a nezdarů - o kterou se má Bailey starat, a to se rozhodně postaral tak, až se vše v dobré obrátilo, a poslední scéna (i když logická a mnou očekáváná, je opravdu krásná). Ano je to předvídatelné (protože to jedničku opravdu kopíruje), ale je to tak milé a tak neuvěřitelně dojemné, že jsem tvůrcům velmi zavázán, že takový film, vlastně dva filmy, natočili...Vřele doporučuji těm, kteří mají rádi pejsky a romantické dojáky a hlavně těm, kteří neviděli jedničku...no a dám stejně jako jedničce, proč ne - má to příběh, je to i napínavé...viděno v kině (cze)..99% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama