Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (153)

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První psí poslání mělo originální myšlenku a pro všechny pejskomily nabízel opravdu příjemnou, dojemnou i vtipnou podívanou. Úspěch byl zaručen, pokračování tím pádem také. Hlavní hrdinové omládly, psí rasy změnily a časové rozpětí je také menší. Bohužel film jede na jistotu a opět přináší vtipné chvilky s roztomilými pejsky a střídá je s chvilkami dojemnými. Film už nemá to kouzlo prvního dílu a nedojímá ani nebaví, tak jako předtím. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Emoční ždímačka. I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut. Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný od srdce. Povinnost pro každého, kdo má pejsky rád. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* po prvním díle jsem si říkal, že nemá cenu vidět jeho pokračování, ale když je občas sentimentální nálada, tak tyhle optimistické dojáky jsou asi na to nejlepší. V každém případě pokud se Vám líbila jednička, tak pochybuji, že dvojka Vám zkazí náladu. Samozřejmě, že tu nenajdete nic nového a pro dojmutí si vypomáhají ověřenými postupy. Cílová divácká skupina je jasná a pokud nejste pejskař, tak si rovnou můžete minimálně dvě hvězdy odečíst. Navíc musím pochválit scénáristu, že hezky propojil oba filmy a vypadá to, že třetí už snad nenatočí, i když v Americe jsou schopni všeho ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nefungoval tak správně, jako první. Nic nového nepřináší, takže ten wow efekt z té čisté psí lásky se už nedostavil. Místy je to přehnaně sentimentální a zbytečně tlačí na emoce. Chování hlavních postav mi nepřijde uvěřitelné a celkově to bylo takové zbytečně ubrečené. Přitom ta myšlenka v knížce byla vážne silná. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama