Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut, které bych nikdy nikomu neodpustil, kdyby se nejednalo o nejúžasnější zvířátka na světě. Hlavní dějová linka mě tentokrát neoslovila jako v případě prvního dílu, protože příběh o naivní dospívající dívce zkrátka nebyl ani vzdáleně můj šálek kávy a vůbec celý děj byl tak brutálně šablonovitý a předvídatelný, až se mi z toho místy zvedal kufr. Kromě toho Kathryn Prescott mi byla krajně nesympatická a ani toho talentu moc nepobrala. Na druhé straně jsou ovšem naprosto boží zvířátka a luxusní sympaťák Dennis Quaid s manželkou. Za mě tedy zásluhou děje rozhodně o stupeň horší než první díl, ale emocí by se našlo zhruba stejně. Jednotlivé pasáže jsou hezky propojené a přiznám se, že i krásný, inteligentní a sexy borec, jako jsem já, měl párkrát velmi sucho v krku, což se prakticky nestává, takže s přimhouřením očí dávám znovu 4 kousky. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Emoční ždímačka. I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut. Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný od srdce. Povinnost pro každého, kdo má pejsky rád. ()

Reklama

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Předloha i režie v naprostém souladu s kamerou nechávají opět vyniknout okouzlující psí bytosti. Druhé poslání znovu relativizuje definitivu smrti. A i když je permanentně důvod k pláči, v pulzujícím orgánu je cítit naděje na velké štěstí. Kdo totiž ocení zvířecí oddanost, dostane mnohonásobně nazpět. Pes je v podstatě za minimum pozornosti ochoten obohatit život člověka bonusem, který lze ve své bezpodmínečnosti mezi lidmi těžko hledat. Psí samomluva je vtipná, trefná a příjemně moudrá. Tenhle film dělali skuteční psí profesionálové. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že by mě dvojka zklamala, ale jak už to tak bývá, vytěžila z nápadů původního snímku, co se dalo. A proč vlastně ne, když se stal divácky velmi úspěšným. Psi jsou mojí životní láskou, tak bych byla trochu divná, kdyby se mnou dojemnost Psího poslání citově nezamávala. Obzvlášť když mám díky těmto dvěma filmům neodbytný pocit, že se mi vrátil v jiném tělíčku můj Ben, který perfektně ovládal povel, na jaký jsem nikdy neviděla reagovat žádného jiného psa a náš současný hafíno Rex dělá nachlup to samé, aniž bychom se ho to někdy snažili naučit. Asi opravdu existuje něco mezi nebem a zemí, protože jinak to není možné. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama