Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

JADIM 

všechny recenze uživatele

NAJLEPŠÍ FILM ROKU 2019! (Dokiaľ sa nenájde lepší) Priame pokračovanie 1. dielu, kde plynie čas, menia sa okolnosti a situácie, ale Bailey stále ostáva. Dovolím si povedať, že druhý diel bol ešte lepší, ako ten prvý, ktorý sa mi zdal neprekonateľný. Oceniť musím najmä emocionálnu stránku, keďže tam bolo viac dojímavých scén a potom to znova išlo odznova... Psia duša 2 rozhodne nebol zbytočný film a úžasne zakončil príbeh jedeného úžasného psa :) 10/10 (Videné 24.11.2019, CZ dabing) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace - nejlepší přítel psa. Pejskové umírají jeden za druhým, ale duše zůstává stejná. U jedničky jsem řval jako kráva, co vám budu povídat, a příslušné emoční vyždímání jsem čekal i od pokračování. A ono...už v takové míře nepřišlo. Ale nepochybuji o tom, že citlivý divák nařve potok až moře slané vody. Věc se má tak, že sice opětovně sledujeme známého pejska Baileyho na farmě s jeho páníčkem Ethanem, jenže jeho psí život už se nachýlil ke konci a míří do psího nebe. A pak je z něj fenečkaaa, hodná a přítulná, vhodná do každé rodiny, takže skončí u Ethanovy vnučky, ztvárněné (v dospělosti) Kathryn Prescott. A ta už není tak skvělou herečkou jako Dennis Quaid, který se v dalším dějství vyskytuje jen okrajově a solidně scénu od scény stárne. Střídání na režijní sesli se vyloženě nijak negativně neprojevuje. Gail Mancuso má ve svém režijním rejstříku samou seriálovou tvorbu a na jejím způsobu režírování to není kupodivu nijak znát. Lasse Hallström si ponechal už jen produkční dohled. Zachován ale zůstal scenáristický tandem W. Bruce Cameron a Cathryn Michon, kteří připravili pěkné momenty ze sféry umírání, a režisérka je patřičně dokázala silně či méně silně přetavit ač k mé smůle už ,jsem kapesník nechal na jiných tělesných partiích. Osvěžením byla účast Marg Helgenberger coby Ethanova manželka a našlo se i místo pro záporné kreace, které obstaraly vycházející hvězda Betty Gilpin, která nemá ráda pejsky a není ani příkladnou matkou, a krasavice Daniela Barbosa. Nejsem si jistý, zda je film přímo určen pejskařům, přece jen explicitní umírání psích mazlíčků jim neprospěje. Ale je možné, že se filmu zříkat nebudou, neb má v sobě fluidum kvalitně natočeného "duplikátu" jedničky, načež jsem rád, že si to udrželo patřičnou úroveň a nestalo se z toho psí posrání 2. 8/10 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasický “dog movie”, který nepřináší (dokonce ani v porovnání s jedničkou) nic nového. Ze začátku strašně cringe, postupem času se to zlepšilo, semtam padl solidní joke, ale jinak prostě ubíhající minuty, nudný a obyčejný příběh a nijaké postavy. Opakovaným umíráním psa filmaři emoce z diváků nedostanou a z mého pohledu od Marley a já stále žádný takový upřímný film nepřišel. Pro pejskaře a rodinky s dětma dostačující, pro běžné diváky jen další tuctovka, na kterou si za týden nevzpomenou. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nefungoval tak správně, jako první. Nic nového nepřináší, takže ten wow efekt z té čisté psí lásky se už nedostavil. Místy je to přehnaně sentimentální a zbytečně tlačí na emoce. Chování hlavních postav mi nepřijde uvěřitelné a celkově to bylo takové zbytečně ubrečené. Přitom ta myšlenka v knížce byla vážne silná. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Musím dať v zásade úplne totožné hodnotenie ako bolo v prípade jednotky, nakoľko sa jedná prakticky o kópiu len s jemne pozmenenými postavami, ale s úplne rovnakou dejovou linkou. Určite to chcelo vyžmýkať ešte potenciál jednotky a asi to aj zabralo, hlavne u milovníkov psov. Na mňa to už ale po druhý krát až tak nezabralo a aj keď to bolo pekné, neprinieslo to žiaľ nič nové. 60 % ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama