Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě cestují Matthew (Matthew Goode) a Diana (Teresa Palmerová) zpátky v čase do temných uliček alžbětinského Londýna, kde se skrývají před Kongregací. Pátrají zde po mocné čarodějnici, která by Dianu naučila lépe ovládat její magické schopnosti, a hledají nepolapitelnou Knihu života. V současnosti se Dianiny milované tety Sarah a Em musí schovat u nechvalně proslulé lovkyně čarodějnic Ysabeau De Clermont na jejím rodinném sídle Sept-Tours. V Oxfordu mezitím Marcus s Miriam přebírají Matthewův úkol ochránit démony Nathaniela a Sophii, která je v pokročilém stadiu těhotenství. A Gerbert, Knox, Satu a Domenico se ze všech sil snaží odhalit nejen veškeré stopy vedoucí ke zmizení Diany a Matthewa, ale také tajemství, která před nimi jejich spojenci skrývají. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (3)

  • James Purefoy a Matthew Goode, hrající otce a syna, jsou ve skutečnosti dobří kamarádi a dlouholetí kolegové. Byli spolu na baru v Portugalsku při natáčení The Wine show (od r. 2016), když se Matthew dozvěděl, že je James mezi třemi kandidáty na roli jeho otce. Poté ho Matthew doporučil. James přečetl všechny knížky a zhlédl první sérii seriálu než roli přijal. Poté se vyjádřil, že největší výzva při natáčení bylo natočit scénu tak, aniž by ho Matthew rozesmál. (Jolinar)
  • Ve 2. sérii se hlavní dvojice dostane do Čech 16. století a setká se s císařem Rudolfem II. Hrad, ve kterém se scény v Čechách natáčely, se ve skutečnosti nachází v severní Itálii nedaleko Bolzana a jmenuje se Prösels. (Jolinar)
  • Teresa Palmer se na natáčení 2. série vrátila chvilku po porodu třetího dítěte. Na svém instagramu poděkovala celému týmu, že vytvořil baby friendly atmosféru, a že dítě mohla mít často u sebe. Matthew Goode ve společném rozhovoru s Teresou vtipkoval, že nevěděl, kam se dívat, když Teresa začala znenadání kojit. (Jolinar)

Reklama

Reklama