Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem hodně váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Třemi proto, že místy podle mě až zbytečně zasahuje do současné americké popkultury, čímž se neubrání žádná americká komedie, a čtyři proto, že jsem se u ní tak parádně nasmál. Nakonec ale zvítězila upřímnost a chuť se u komedie pobavit, což se mi opět hodně dlouho nestalo. A James Franco to tady ovládal naprosto dokonale. Na závěr jsem se nemohl ubránit dojmu, že film je až moc podobný filmu Fotr je lotr, až jsem si na závěr přečetl v titulcích, že jeden z producentů byl i Ben Stiller. Ten vztah táta a přítel jeho dcery je naprosto jasnej. Každopádně za tu prdel nemůžu jinak! Zatím nejlepší komedie posledních dvou let, která z amerického chřtánu vypadla. A zřejmě jedna z nejlepších postav Jamese Franca za posledních několik let. A že jich nemá málo! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tohle už asi nemám věk. Neříkám, že se tu nenašlo pár solidních vtípků. ale jinak je to klasická postpuberťácká snůška sexuálních narážek a neustálého fuckování. Francova postava na pěst, Cranston vesměs nudný a Zoey Deutch mě taky z ponožek nevystřelila. Jedině Gustav to trošku zachraňoval, ale to bylo sakra málo. 30% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Možná se mi už za chvíli podaří najít skvělou komedii, kterou si užiju na maximum. Tohle ale bylo docela blízko. Příběh o tom, jak se dcera zásadového muže zamiluje do sprostého bohatého floutka. Navíc ten floutek vypadá jako James Franco. Výstřední a excentrický James je na tomhle naprosto skvělý. Zoey jsem měl pocit, že jsem ji už někde viděl. Má velmi příjemný a hezký kukuč. Na to, že to mělo skoro dvě hodiny, tak to uteklo jako nic a já se příjemně bavil. Několikrát jsem se i zasmál. Holt, když se potkává zkušenost s mládím, je to vždy psina. Pobavila i Kaley Cuoco jako domovní UI. Jsem zvědavý jestli si film ještě někdy pustím. Možná i jo. Takhle mohu jedině doporučit. (73 %) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení 75% zcela mimo mísu. John Hamburg neumí točit nic jiného než průměrné komedie a tahle to jen potvrzuje. Parkur se slepicí nebo multifunkční záchod nejsou špatné komediální nápady, ale neubráním se dojmu že z nich šlo vytěžit mnohem více. Bryan Cranston se do komedie nehodí vůbec. Čekal jsem kvalitu, která se nedostavila. Přitom téma vzbuzovalo nemalo naděje. 55% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

O existenci filmu vím dlouho, trailery byly takové ála moderní Efronovky, jenže o to víc mě překvapily ohlasy a recenze, že tohle rozhodně není žádný průměrný kousek z ranku Dirty Grandpa. Tohle je poctivá přisprostlá komedie typu Rogenových Sousedů, jenže o level nebo dva vtipnější, svižnější a obecně stravitelnější (i když těch extravagancí je habaděj a Bryan "Heisenberg" Cranston z toho ve filmu nemá radost). James Franco si roli nejhoršího zetě na světě neskutečně užívá a skopičiny s Michaelem Keyem jednoduše stojí za to. Musím se přiznat, že už jsem tak trošku čekal, že mě nic hrozného nečeká, ale stejně mě výsledek více než příjemně překvapil, takhle dobře jsem se už delší dobu nezasmál. EDIT : Viděno třikrát a stává se to u mě etalon těch nejlepších komedií...9/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)
  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno