Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Zajímavosti (16)

  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)
  • Jedním z Lairdových tetování na pravé ruce je vikingská runa (znak) pro „stvoření“. Na levé paži u jeho zápěstí je vikingská runa pro „mládí“. (Dr Lizal)
  • Aplikace „Ape Assassins“ vyvinutá ve filmu Lairdem (James Franco) je k dispozici na iPhone App Store. (Dr Lizal)
  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)
  • Podle herečky Megan Mullally měli herci tolik prostoru k improvizaci, že bylo natočeno přes 240 hodin filmu, které se nakonec pro finální verzi sestříhaly na konečných 90 minut. (Dr Lizal)
  • Scenár bol pôvodne napísaný s Benom Stillerom a Jonahom Hillom v hlavných úlohách, mal sa odohrávať na Havaji a film mal mať názov "Aloha". Napokon došlo k výrazným zmenám, no Stiller a Hill pri projekte zostali ako producenti. (Astonko)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama