Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Recenze (114)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Stredoškolská romanca, ktorú zachraňuje len to, že nie je tak tupá a prvoplánová, ako všetky ostatné. Ale je určená presne tým nerozhodným teenkam, čo nevedia čo chcu, ale chcu to hneď. Tá Korejka bola sympatická a skvelo hadzala ksichty. 2 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jelikož zde není žádná synopse tak jsem do toho šel pouze podle traileru, který mě zaujal. Z těch teenagerovských romantických komedií jedna z lepších nebál bych se dokonce nejlepší za poslední třeba 3 roky. Bohužel chybí zde absolutně humor (jsou zde jen tak cca 3 vtipy a jedna scéna s vysvětlováním o sexu, která je , ale zkopírována z jakéhokoliv dílu Prciček) a hvězda dole za feministické sračky (jak může být chlap gynekolog to má být ženská a podobné srance) a za kamarádku hlavní hrdinky, která byla dobrá kráva (řečeno slušně). ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo, je to solidní konina, ale bavila jsem se :) Takový styl devadesátek - ale to tu zaznělo už víckrát. Krásně barevné, úžasná představa "lyžáku" v Americe :D To mě pobavilo asi nejvíc a v tu chvíli jsem zjistila, že se dívám na film, který budou neskutečně žrát puberťačky :D Je to skvěle ztřeštěné, barevné, svižné, s fešákem v hlavní roli, s bezstarostnou školou :D A otcem, kterého by chtěla každá puberťačka :D Dávám 4* za to, že jsem se několikrát zasmála víc, než bylo potřeba, ale proto, že mě školní narážky připomněly moji školu - hlavně vejšku a to mě bavilo nejvíc :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zaľúbená pošta sa dostala do rúk rúk jej adresátov. Čo však môže znamenať dosť vážny problém ak je vyvolených viac. Herecké obsadenie: Lana Condor je v podstate pre mňa neznáma herečka. Ktorú som kde tu zazrel v Ačkových filmoch ale iba vo veľmi zanedbateľných úlohách. Tu sa hlavnej úlohy zhostila znamenite a jej prejav bol veľmi svieži a originálny. Prevedenie Teenege Romance z prostredia stredných škôl mám celkom rád. Dobre sa na to pozerá a vracia to diváka do študentských lavíc, k prvým láskam, prvým trapasom a k predurčeniu si životnej cesty. Pocity: Veľmi milé a nenásilné dielko, ktoré sa na nič nehrá a z filmov s podobnou tematikou je vysoko nad priemerom. Pridaná hodnota: Príjemná oddychovka, ktorá dokáže naladiť a aj pobaviť. 75% ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Bohužel, první jsem četla knížku a ta je prostě mnohem zajímavější a jakoby o hodně víc vtáhne do děje. Tady nebylo spoustu věcí vysvětleno, proto se postavy nechovaly moc logicky a nebyl tam prostě ten background v podobě myšlenek. I osobnost Lary Jean mi přišla v knihách jiná, víc insecure a anxious než v tomto filmovém zpracování, stejně jako další věci, které pozměnili, např. timing některých událostí, její vynechanou autonehodu, chybějící kiss s Joshem a celkově chybějící chemie mezi nimi, dále takové neautentické špatně zahrané vztahy mezi sestrami, a hlavně - Kitty nedostala štěně, takže za mě o dost ochuzenější nejasnější verze, kam ale museli nutně nacpat happy end na závěr :/ raději jdu na druhou knihu a film asi tentokrát vynechám. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo nečekané setkání. Předlohu jsem četla a musím přiznat, že mě i vcelku jako oddychovka bavila, ale že se ta příjemná atmosféra podaří vyždímat i ve filmu jsem vůbec nedoufala a co víc, film byl ve finále lepší. Hlavní hrdinové byli vybraní naprosto dokonale, prostě těm dvěma věříte každou minutu... a ač nejsem na zajíčky, tak Centineo je fakt kus. Za mě jednen z mála romantických teen filmů, co si prostě fakt užijete i když už vám teen není. A jelikož jsem četla i dvojku, doufám, že zůstanou u jednoho filmu. Na druhou stranu ten film ve mě vyvolal chuť přečíst si trojku a to už je co říct. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zdařilá a příjemná teenage komedie se symaptickými hlavními postavami. Jen škoda, že ten závěr šel docela snadno odhadnout. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Parádní romantika. Hodně feel good se sympatickými postavami..a když to srovnám s nedávno viděným "After", tak je až k pláči, jak skvěle tenhle žánr může vypadat. Lana Condor hodně cute... ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Měla jsem to nahnutý mezi 3 a 4. Nevím co mě přesvědčilo k té druhé možnosti...chápu že je to film, ale to co se v těch amerických slaďárnách mnohdy děje, to aby si jeden vypíchnul oči. Budu to muset vyvážit pár hororama, abych si srovnala hladinu cukru. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě překvapila svoji normálností. Příjemně to ubíhalo a hezky se na ty dva koukalo. Jediný škobrtlec, tak (nutně musel přijít) byl jen po lyžařském zájezdu. Tohle byla typicky Hollywoodská zbytečnost kvůli našponování děje. Lara byla takový ten obyčejný středoškolák, který se zamiloval i když trochu jinak než si vysnila. Za mě určitě moc hezké podívání a zároveň jedna z těch komedií které si klidně někdy pustím znovu. 4 hvězdy. Dala bych klidně i 5, ale ta scéna po lyžáku, mi tam přišla strašně moc natlačená kvůli dramatičnosti. Nevěřila bych že se dá ještě v Hollywoodu natočit hezká teen komedie. A nebylo to ani trapné nebo tupě debilní. Fajn kousek na romantický večer. Já si to teda užila. I slzička mi ukápla - asi začínám měknout :) ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

'To all the boys I've loved before' alebo 'jak sa baba medzi dvomi rovnakými chalanmi rozhodnúť nemohla'. Ovšem jeden s ňou už chodil a druhý s ňou chodí aby nasral bývalku. Samozrejme bývalka musí byť brutálna mrcha akú na stredných školách budete ťažko hľadať a hlavná postava je anjelik na pohľadanie. Samozrejme celé je to vyplnené hercami z ktorých idú mladé dievčatá do kolien a rádoby 'peknými' herečkami aby na tento škvár tvorcovia nalákali aj nejakých chalanov. Príbeh je jedna úplná vata v ktorej by ste dôležité plot pointy hľadali ťažko a samozrejme je to natlakované toľkými klišé, že by sa Rosamude Pilcherová sa toto dielo nehanbila. Ale sme v móde, preto dáme nejaké to prcanie vo vírivke na Instagram aby sme pridali akú takú krízu 10 minút pred koncom, ako keby nebolo jasné ako to skončí. Hlúposť, ale na rozdiel od ostatných užívateľov nemám náladu hrať sa na 'milé hlúposti' alebo 'old school feeling hlúposti'. 1* za ako tak originálny nápad s listami, ktorý sa veľmi podobá na to, čo robia naozajstné dievčatá, inak je to basically všetko hlúpe a trápne. Nehnevajte sa, ale 20%. ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Veľmi milý film, vrátila som sa do svojich šestnástich... Páčilo sa mi, že charaktery boli veľmi sympatické, nenútené a mali ešte tú detskú nevinnosť, v ktorú u tínedžerov stále verím :) ()

Reklama

Reklama