Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů. S touto nově nabytou schopností se snaží přelstít své kolegy, když usiluje o podepsání smlouvy s příští basketbalovou hvězdou. Její přehnané úsilí však dává zabrat jejím vztahům s nejlepšími kamarádkami a s novou láskou. V této bujaré komedii je v lásce i v uzavírání smluv vše dovoleno. (iTunes)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, ústřední postava ukřičené, sobecké, nadržené černošky v mužském světě není zrovna sympatická, ani když v závěru projde nevyhnutelným polepšením (a prostoduchým moralizováním nás umlátí po hlavě). A za druhé, zápletka se slyšením myšlenek chlapů není dotažená a realizuje se zejména v pokleslém, hrubozrnném humoru často za hranou trapnosti – i proto, že Taraji P. Henson o svých kvalitách komičky úplně nepřesvědčuje. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film Po čem ženy touží, odohrávajúci sa v paralelnom svete, keď sa to viac páči, tak v paralelnom vesmíre. Bez známky vylepšenia a ochoty to posunúť niekam inam. (A ešte k tomu mnohokrát používajú lacné vtipy.) Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

misiaq 

všechny recenze uživatele

ze sa toto vobec moze natocit a este to ma aj financny uspech, tak to sa vazne cudujem. Producent musel byt asi na fentanole ked do toho isiel a teraz si isto mysli, aky je genius. Tieto s.r.a.c.k.y. vazne moze stihat iba lokalny rezident USA ktoreho predkovia boli importovany z krajin tretieho sveta. Tato kvazikultura je vazne trapna zo vsetkym co predstavuje. Protagonisti Najme Taraji asi chodila na nejaky kurz herectva, ale asi este na strednej skole. Neda sa na to pozerat, Lacne, pateticke, uplne ubohe. Zopar hereckych vykonov by som este vedel ohodnotit, ale to vazne nestaci na kinohit. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát i 3 hvězdy, ale ta scéna na té svatbě je tak blbá, tupá a trapná, že to snižuji na dvě. Největší problém bude pravděpodobně v tom, že to není vtipné (nezasmál jsem se ani jednou) a , že scénář psalo 5 lidí a každý si tam nejspíše vecpal to své a vznikl mišmaš. Jinak pusťte si radši české Po čem muži touží nebo Po čem ženy touží s Gibsonem oba dva jsou na daleko vyšším levelu než tohle. P.s. Wakanda forever :-) ()

Foltest 

všechny recenze uživatele

Po čem muži touží má jistě pár vtipných momentů, stejně tak i celková myšlenka je dobrá, přesto však například právě ta hlavní idea zůstává silně nevyužitá. Přes pár světlých momentů je bohužel humor velmi často infantilní. Stejně tak mi příliš nesedlo ani herecké obsazení a obecně složení osazenstva. Nějak jsem se s nimi nedokázal ztotožnit. Proto musím i strhnout hvězdu. Výskyt gayů a černochů už je takřka povinným pravidlem. Jen se divím, že se neobjevily i lesby. Romantická linka je taková všelijaká a je záhadou, co černý vdovec na protagonistce viděl. To mohlo být trochu lépe rozvinuto. Musím tedy říci, že Po čem muži touží jsem mohl klidně vynechat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film pokračuje po záverečných titulkoch. (figis20)

Reklama

Reklama