Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Můžete mi někdo vysvětlit, jaktože já, kdysi filmový znalec a hnidopich a člověk, co měl v merku 90 % herců absolutně neví, kdo je pan Joel Kinnaman???!!??? Ano, teprve v tomhle filmu jsem měl tu čest ho vidět poprvé hrát (a to jenom díky náhodě, že jsem brouzdal filmografií Rosamund Pike a hledal, co jsem s mojí oblíbenkyní ještě neviděl). Popravdě nechápu, že film má "jen tak nízké" hodnocení, protože to je přesně ten typ filmu, který když už si jeho fanda pustí, nemůže udělit méně než 4*. Naprosto autentické, dramatické a drsné bez náznaku pozlátka. Ten šílený pocit, když je hlavní hrdina nechán napospas všemu negativnímu, jsem sdílel od začátku do konce a tenhle film je přesně z těch, který ve Vás po chvíli zanechává pocit beznaděje. Vážně super, jeden z těch top filmů typu "věřit můžeš pouze sám sobě"..................moje hodnocení = 9 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Třem vteřinám by dle mého názoru slušela daleko větší dějová přímočarost, kdy sice chápu, že tvůrci se ve svém filmu snaží většinou zbavit co nejvíce tuctovosti a naopak ho oživit co největší nepředvídatelností a nápaditostí, jenže k tomu musí být k dispozici i opravdu důmyslný scénář, který filmařům umožní si podobný luxus dovolit, a o tom zde nejsem zrovna příliš přesvědčen, jelikož především v závěru se začalo hrát až na moc velké náhody, a navíc začalo do děje vstupovat až zbytečně moc rušivých elementů, a to jak v podobě dalších postav, tak krkolomných a hlavně nepřesvědčivých zvratů, které pak jen zásadním způsobem narušili působivost a kompaktnost celého filmu. Co mě ovšem na této podívané hodně oslovilo a bavilo, byla poměrně syrová atmosféra a samozřejmě skvělý casting, v čele se zatraceně výrazným Joelem Kinnamanem, který se v současnosti do podobných rolí hodí jako málo kdo. Co se jinak napětí a spádu týče, ani jedno tu snímku zrovna nepomohlo, stejně tak jako se nemohu zbavit dojmu, že se zde tvůrci báli v jakémkoliv směru více odvázat, film něčím vyloženě zvýraznit. The Informer tak zkrátka sice určitě není nudná, či nepůsobivá podívaná, jen mám zároveň ale i pocit, že nedokáže nabídnout ani nic navíc, co by ho neudělalo lehce zapomenutelným. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Keď neskoro v noci naďabím na nejaký film, logicky predpokladám, že to bude niečo zo šedej zóny. Ani od Troch sekúnd, na ktoré som naďabil päť minút po začiatku, som nečakal nič iné. Ale postupne ma dej vťahoval do seba, čo nakoniec vyústilo do absolvovania celého filmu. V konečnom dôsledku si myslím, že ide o zaujímavý film, v ktorom sa tvorcovia síce nevyhli niekoľkým zbytočným chybám, ale na druhej strane oživili príbeh zopár novinkami. Obsadenie hereckých úloh sa celkom vydarilo, tak prečo nepovažovať tento nočný príspevok za nadpriemerný? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná historka, ještě ke všemu takového toho ublíženeckého charakteru - vyjebává s ním polská mafie, vyjebává s ním policajtka, která mu slíbila ochranu (i jeho rodině), a manželku má tak blbou,že když jí řekne, aby zmizela i s dcerou, tak ta schválně jezdí kolem domu, aby ji mafiáni vyhmátli. Se divím, že jí spíš nedal před držku, náně blbé. Ve vězení jsou zase všichni proti němu a chtějí ho zabít, ale on se nedá, svou blbou blonďatou manželku miluje až na půdu. Co je na tomhle herdek precizně vystavěného? Prostě jeden ojebávaný proti všem a buď vyhraje, nebo prohraje, no other way. Nuda, fakt. A btw, docela se divím, že té policajtce, co ji hraje Rosamund Pike, taky nějak za odměnu za ten podraz nezkrášlil ciferník. Jinak Clive Owen se tady sotva objeví. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď v New Yorku existuje Malá Čína, tak logicky musí existovať aj Malé Poľsko. S ultra drsnou drogovou scénou, na ktorú dohliada Generál. Už táto situácia mi trochu udrela do očí, ale na film národnosť nemá vplyv, mimo toho, že rozumieme, čo si mafiáni mrmlú popod nos. Inak ma na filme veľa nezaujalo, aj napriek výbornej filmárskej práci. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama