Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem konečně narazila na pořádně napínavý krimi thriller, který navíc šlapal jako dobře manazaný stroj. Pomalu jsem si začínala myslet, že něco takového v současnosti už neumí natočit vůbec nikdo. Evropští tvůrci dali těm zámořským zase jednou pěkně na frak. Potěšil mě Joel Kinnaman, který předvedl v hlavní roli naprosto strhující výkon, čímž mimo jiné výrazně přispěl k mistrně vygradovanému závěru celého příběhu. (85%) ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....tá úvodná premisa prečo sa mládenec dostal do basy to písal asi scenárista-učeň....potom šéf polskej mafie je v USA-povedzme -ale predtým si v Polsku odpykal 20-ročný trest-a takéhoto pustia do USA ? ....inak celkovo nuda, taká neakčná krimi....ten distribučný názov  filmu (kto to vymýšľa???)   odpovedá kvalite filmu.... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď v New Yorku existuje Malá Čína, tak logicky musí existovať aj Malé Poľsko. S ultra drsnou drogovou scénou, na ktorú dohliada Generál. Už táto situácia mi trochu udrela do očí, ale na film národnosť nemá vplyv, mimo toho, že rozumieme, čo si mafiáni mrmlú popod nos. Inak ma na filme veľa nezaujalo, aj napriek výbornej filmárskej práci. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kvůli výkyvům počasí a s nimi spojenými změnami tlaku, teplot a rosného bodu došlo k tomu, že dnešního dne boduji značně vysoko. U filmu The Informer se mě navíc zmocnilo téměř nadšení nad tím, že se po čase zase objevil snímek, jehož děj se odvíjí v šedé zóně- hodní nejsou vlastně až tak hodní a zlí nejsou až tak zlí, až na ty, kteří jsou. Takže jsem dostal záležitost s výbornou akcí a ještě propracovanější manipulací, s kvalitním hereckým obsazením, všudypřítomnou ruskou mafii navíc nahradili Poláci, a to by jistě ocenil i Patryk Vega. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama