Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

mm13 

všechny recenze uživatele

Taký televízny tak trochu miš-maš thriller bez poriadneho ksichtu, ktorý neurazí len preto, že má sympatické obsadenie, ktorému vládne Kinnaman a Pike (a de Armas to prizdobuje). Nevadí mi, že som to videl, je asi ten naj kompliment, aký tu dokážem vystrúhať, nič zázračné (nevídané) sa tu ale nestalo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chytře vystavěných, sysluplných, kulantně obsazených, skvěle sehraných a nehtohryzně odsejpajících akčních napínačů je jako ekonomických migrantů z Monte Carla. A když už se nějaký konečně objeví, pošle jej zdejší klubík přechytřelých olupených Majákových honičů a liga mentálně atrofovaných pětkovačů Assvendžrů do modrých čísel dřív, než byste řekli „nevkusnýpičus“. Tudíž je nejvyšší čas, aby začali v ešopech nakupovat i soudní heterosexuální diváci, sledující pohyblivé obrázky kvůli prostého zabavení se, a nikoliv aby si tu pak mohli rozumbradicky třít šikanovaná ega nebo kompulzivně ožužlávat hračky od Hasbra. Nechtějte mě vyděsit, že bydlím v Mumulendu! Očekávám další průměrné známky za technické provedení i umělecký dojem čtyři a výš, protože jestli už vás nerozptýlí mocno kurwujonca mafia państwowa, zepsute gliny, rozkokošní mukli nebo žužu Žoel, tak pokud nejste totální buzny, užijete si alespoň dvouhodinové přemítání o tom, co všechno by se dalo vyvádět uprostřed sendviče mezi Armádní Ančou a paní Štikovou. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že sem k tomu přistupoval hodně opatrně, a nečekal sem nic nadprůměrnýho. Ale zase zdejší hodnocení, který už tady u mě funguje povětšinou jako komentáře Mirky Spáčilový, tedy jako pravej opak toho, jak nakonec ten film vypadá. Napínákovej thriller s prostředí polský mafie, slušnej příběh, dobře obsazený. Prakticky sem z toho nespustil oči, takže to je znamení dobře odvedený práce. 80%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Obohratá zápletka o informátorovi medzi drogovými priekupníkmi. Chvíľu sa to odohráva vonku a na chvíľu sa dej presunie aj do basy, ale zase nič nové film neprináša. Dokonca ani hlavná línia o FBI, ktorá svojho informátora zakaždým podráža, nie je nová. Naviac celý film je podaný strašne nezáživne a uspávajúco. Jediné napätie vo filme vyplýva z pátrania detektíva, ktorý sa snaží odhaliť vraha svojho parťáka a tak postupne nabúrava plány FBI. Divné pojatie filmu. Hlavným kladom filmu je Kinnaman, ktorý podáva skvelý výkon, ale bohužiaľ len v priemernom filme. Ana de Armas vyzerá totálne hot aj s účesom, ktorý nemusím. Clive Owen je tu znova za takého protivného zmrda. Som zvedavý či si ešte niekedy zahrá kvalitnú postavu v dobrom filme. Takže celkovo to je film na jedno pozretie. 5/10. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně odsýpající snímek, jehož největší předností je našlapané herecké obsazení. The Informer se mimoto může rovněž pochlubit i zajímavým příběhem, který je sice poněkud přímočarý, avšak v tomto případě to skoro vůbec nevadí. Rovněž potěší i zapojení polské mafie, která ve snímcích "západní" produkce není moc častou složkou. Zamrzí zde jen velmi chatrný scénář a občasné nepochopitelné chování postav. Až na tyto detaily se tedy jedná o nenáročnou jednohubku na večer, která v rámci svých možností dokáže poměrně dobře zabavit. „I don't have kids, I would suffer too much if something happened to them.“ ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno