Reklama

Reklama

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze)

(seriál)
  • Španělsko Vis a vis (více)
Trailer
Španělsko, (2015–2019), 42 h 2 min (Minutáž: 43–80 min)

Hrají:

Berta Vázquez, Alba Flores, María Isabel Díaz Lago, Marta Aledo, Najwa Nimri, Laura Baena, Jesús Castejón, Inma Cuevas, Maggie Civantos, Ramiro Blas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) je obviněna z podvodu, který spáchala z lásky ke svému šéfovi. Svůj trest si má odsedět ve vězení Cruz del Sur, kde však vládnou pravidla zcela odlišná od běžného světa. Aby Macarena přežila, musí se místním pořádkům rychle přizpůsobit. Zároveň však bojuje za své propuštění, protože je přesvědčená o tom, že je nevinná. (FIAT 500)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

gonga 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem měl pocit, že jde o komedii, samozřejmě nechtěnou. hlavní hrdinka se po většinu času chová jako totální blbka, která nedokáže předvídat důsledky svého chování ani na 5 minut dopředu, dějové zvraty jsou často zcela nesmyslné a nelogické , dozorci ve věznici jsou spíš takoví pionýrští vedoucí a zdejší režim nepřipomíná tvrdou věznici ani omylem. Dokoukal jsem první sérii a stačilo. ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Ti Španělé to prostě fakt umí, vyrobit seriál, kterej vás baví a nepustí. V Locked Up, stejně jako u Elite nebo Money Heist, můžeme očekávat špičkový herecký výkony a parádní zápletky. Bohužel občas mi některý vyústění nebo rozhodnutí postav přišly hodně nelogický. Některý pasáže seriálu byly taky docela nudný, ne, že ne, a konec seriálu mně přišel úspěchanej, což je fakt škoda. Ale aji tak Locked Up každýmu rád doporučím. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbené postavy: Zulema, Tere, Maca. S1 - 100 %, S2 - 100 %, S3 - 95 %, S4 - 100%. Top momenty: smrt Casper, útěk z vězení, zapálená garáž, držení Macy a Palaciose v cele, smrt Encarny, Zulema u zubaře, bitka Zule s Macou proti Anabeliným holkám, Maca škrtí Zule na WC, Maca napadá Anabel v cele, Radeckého pochod, Roman napadá Fabia, Maca mučí Zule, Anabel přichází o spojence, Zulema & Alta boj proti převozu do jiné věznice, útěk Zulemy, útěk Saray, Sole s Tere a Kudrnkou ovládly vězení a pomohly utéct Saray, Zule na maškarním - pirát, glycerin a výbuchy slepic, Saray a její napadání tácem, válka v jídelně, "Sole nikam nepůjde", Maca se zbraní zachraňuje Zule, vzpoura ve věznici, závěr. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Skoro nevěřím, že jsem skutečně viděla všechny 4 série - ale ano viděla. Sice jsem se víc než často vztekala, co všechno jsou scénáristé schopné postavám provést, jak často je to totálně idiotské a nelogické, přesto vás tento mega opus dokáže vtáhnout. Největším tahounem nebyla ani tak bezkrevná hlavní bloncka, jako naše staré známe z La Casa de Papel - Zulema a Saray, které i zde hrály dokonale horkokrevně a skvěle. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší (a drsnější) než Orange is the new black... Nevím jestli je to španělštinou, menší frekvencí humoru nebo prostě tím, že Macarena není až tak naivně blbá jako Piper v americkém předchůdci Vis a vis, a proto sledování toho seriálu není takové utrpení, kdy si chcete vyrvat vlasy... Navíc tu jsou zajímavější i další dějové linky, úzce související s tou hlavní - ať už rodiče Macareny, Fábio jako dozorce nebo vztah s "Kudrnkou". Scény s explicitním násilím jsou občas hodně těžko stravitelné, na druhou stranu mi tak nějak k vězeňskému seriálu patří. První dvě série, které má Netflix dokonce s českými titulky, nakonec končí tak nějak trochu uzavřeně, což je fajn. Třetí a čtvrtou sérii totiž dával španělský Fox, takže se nedá čekat, že by se někdy tyto epizody objevily i na Netflixu. Nakonec jsem se dostal alespoň k úplnému rozuzlené celého seriálu, teda posledním dvěma dílům (a alespoň textovým obsahům epizod zbývajících). A možná jsem rád, že to na Netflixu skončilo dvojkou. Jinak bych nejspíš musel jít s hodnocením níže, což si právě ty dvě první řady nezaslouží... EDIT Jen doplním, že poslední dvě řady se na Netflixu nakonec objevily, takže závěr mého komentáře trochu kulhá. Ale jen trochu, protože stejně jsem se rozhodl tyto dvě řady, natočené s delším odstupem od prvních dvou sérií, vynechat. Vyjma tedy samotného konce. Takže hodnocení zůstává, přičemž jde vyloženě o oriony za první dvě sezony. Jsem zvědav na spin-off El oasis, který začne brzy... ()

Galerie (112)

Zajímavosti (7)

  • Hlavná hviezda prvých sérii Maggie Civantos sa objaví v tretej a štvrtej už len ako guest star, keďže herečka medzičasom prijala ponuku na jednu z hlavných úloh pre prvý španielský seriál točený pre Netflix Las chicas del cable a časovo bolo nemožné oba projekty skĺbiť. (matthew.17)
  • Od tretej série sa museli zmeniť kulisy, keďže štúdio, v ktorom sa točili prvé dve série, už bolo prestavané z ženskej väznice na Španielsku mincovňu, kde sa natáčal seriál La casa de papel. (matthew.17)
  • Najwa Nimri požiadala producentov, aby sa jej postava nemusela vyzliekať, nakoľko sa necíti dobre nahá pri takej veľkej skupine ľudí. Producenti jej vyšli v ústrety. (Game90)

Reklama

Reklama