Reklama

Reklama

Krotitelé duchů: Odkaz

  • USA Ghostbusters: Afterlife (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. (Falcon)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (522)

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si včera zašel na nové Krotitele duchů: Odkaz. Byl jsem úplně sám v prázdném kině. A vůbec to nechápu. Ten film je naprostej fanservis. Za mě 80% a to jen kvůli lehce rozvleklýmu začátku a lehce unáhlenýmu konci. Jinak by to bylo kilo jak vyšitý. Pravda, závěr mi přišel jako Deathly Hallows feat. Return of the Jedi meets Ghost. Ale vlastně v tom dobrým slova smyslu. Epizodní rolička J. K. Simmonse potěšila. A Olivia Wilde jako Gozer je boží. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V první polovině se mi to svou nostalgickou retro atmosférou líbilo, jak se ale postupem stopáže začne víc blbnout s duchy, stane se z nových Krotitelů duchů ošklivej digitální cringefest. Příjemně energické teenage dobrodružství se změní v jakousi křečovitě uctivou poctu pár gerontům, kteří sice zachrání situaci, ale působí to, že sotva stojí na nohou. A to městečko, kde se to celé odehrává, působí až vtipně prázdně. ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Proboha, kdy už konečně vyšumí ta lavina geniálních dětí bez bázně a hany?  Prvotřídní kýč mladýho Reitmana se vším všudy, včetně roztomilejch Maršmelounků à la Mimoni. Všichni všechno umí, hned vědí, co mají dělat, bez problémů ovládají veškerý stroje a přístroje a jako vrchol všeho začnou s naprostou samozřejmostí bez sebemenšího vzrušení okamžitě komunikovat s duchem otce/dědečka. To je přece běžná věc, takovej duch. Nezájem, že je to pohádka, fakt mě to otravovalo. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celé je to veľmi príjemné, úplne všetky postavy sú mimoriadne sympatické, vývoj vzťahov zvládnutý s ľahkosťou typickou pre Reitmana juniora... ale bohužiaľ, to finále, ktoré skoro presne kopíruje prvý film (len o poznanie menej zábavne) je trpkým sklamaním. Nebyť posledných zhruba 20 minút je to jeden z filmov roka. Ale aj tak fajn a pre fanúšikov pôvodných GB povinnosť. 7/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jen trochu jsem doufal, že by snad do třetice....a kupodivu, ano. Odkaz plynule navazuje na původní dva filmy a rozvíjí dál téma sumerského boha šílenství. Tedy první hodina se poněkud vleče jak letní odpoledne u rybníka. S příchodem strašidel a hrozby v podzemí se vše začne konečně rozjíždět. Jasně, mohlo to být temnější, útok na město brutálnější, mohlo.... Ale nakonec jsem zjistil, že jedu na vlně, kterou tak dobře znám. Nejlepší jsou maršmelounoví pamprdlíci, parádní je návrat hlídacích psů. Děti si ve škole užívají filmů, byť Cujo a Chucky asi nejsou nejlepší na spaní....Finální scéna v Kingově kukuřici má grády a správnou nostalgii. Řemeslně bezchybné. Ten film vypadá, jako by ho točili v 80. letech, a při tom je z něj cítit současnost. A kdo si počká, zjistí, zda nedorazí i Sigourney Weaverová... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (24)

  • V šachové partii odpovídá Phoebe (Mckenna Grace) na tah 1.e4 tahem 1...Jf6. Toto zahájení je známo jako Aljechinova obrana, podle šachového mistra světa Alexandra Aljechina. (JohnO.O)
  • Film se natáčel pod názvem „Rust City“. (ČSFD)

Související novinky

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Reklama

Reklama