Reklama

Reklama

Wesley po přijetí do Akademie Hvězdné flotily doprovází Picarda na poslední misi. (SkyShowtime)

Recenze (7)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna storka je nudnej a nedůvěryhodnej "survival" podle stokrát ohraný šablony, druhá storka je totálně samoúčelná, z podstaty stupidní a zjevně jen do počtu. Wesley kterej mi až tak moc nevadí zjevně zmizí, bohužel svou pro mě mnohem otravnější matku s sebou zjevně nevezme, takže žádná útěcha ani v tomhle směru. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojlinková epizóda, z ktorej bola rozhodne zaujímavejšia tá o ztroskotancoch a takmer beznádejnom boji o vodu a životy. Konečne točená aj v exteriérovom prostredí, čo je pri NG takmer nezvyk. Druhá o odpravení rádioaktívneho "odpadu" nebola nič moc, pravdepodobne bola iba výplňou. Asi sa lúčime s jedným zo stabilných členov posádky Enterprise - Wesleym, ktorý bol v seriáli od jeho počiatku. ()

Reklama

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Wesley, you will be missed" Nějak si nejsem jistý, jestli mám Picarda omlouvat, že je poněkud otřesen a mluví z cesty, nebo naopak chválit, že dokáže být i v těžké situaci ostře sarkastický:-) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sláva! Skvělá zpráva zatřásla celým universem. Starfleet akademie se roky bránila přijetí Wlezleyho, ale její odpor konečně polevil a tak se ho konečně Enterprise zbaví. Akorát před půlkou celého seriálu. Ještě jsem musel protrpět ten Wlezleyho patetický proslov a prokousal se ke sladkému konci. Wlezley, táhni a už se nevracej (to se mi bohužel nesplní). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama