Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka Voyageru se zastaví na planetě Marisanů. Na první pohled se jedná o nádhernou planetu, kde místní mají jen pozitivní myšlenky. Proto jsou všichni v šoku, když z ničeho nic jeden z místních začne rozbíjet věci. Marisané začnou vyšetřovat, proč se to vlastně stalo. Vyslechnou členy posádky Voyageru (Neelixe, B'Ellanu a Janeway), kteří při incidentu byli na planetě. U B'Ellany se vyskytnou negativní myšlenky, a tak se stane hlavní podezřelou. Zvláštní ale je, že B'Ellana si na nic takové nepamatuje. (Varan)

(více)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka s černým trhem násilných emocí je výborný nápad, i když ne původní. Tuvok znovu připomenul, že Vulkánci nejsou emocionálně chladné bytosti, ale naopak prchliví cholerici se sklonem k násilí, a s famózním sebeovládáním. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl,není vůbec tak špatný,jak to vidí kolega. Ale proč píši...v tomto díle (jak jsem uplně zapoměl) jsou při sekvenci s Tuvokem a násilnými myšlenkami,pouštěny ukázky z Horizontu Události,který též vlastní Paramount a když si uvědomíte spojení ST s takovým hustým SF/H,tak je to dost úlet. Alespoň pro mě.:) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to fajn nápad (byť podobnej TNG s05e12 Violations), ale: 1) Detektivní část, i když má nějaké zvraty a funkční osnovu zpracovánim poněkud kulhá, opět to trpí na nešvar neuvěřitelnejch sázek a tudíž nefunkčního dramatu (a opět tu je Star trek syndrom nulově diplomatickejch MZáků tlačících konfliktní zvyklosti). Zároveň 2) vykreslení tý společnosti je logicky děravý jak řešeto - citlivost na násilný myšlenky, přesto otevřená cizincům? A v tomhle kontextu tam je vymýcený násilí? Yeah, sure. Nicméně má to koncept a SF myšlenkovej přesah, což ... je bohužel u Voyageru vlastně smutně vzácný, ale tu 3. * si to tim najisto zaslouží. ()

Reklama

Reklama