Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik členů posádky Voyager upadne do kómatu – zajímavé je, že všichni v kómatu jsou makisté. Chakotay pátrá po pachateli. Dostane se do skladiště, kde nalezne B'Ellanu v kómatu. S ní nalézá i pachatele. Než ale stihne něco udělat, octne se v kómatu. (Varan)

Recenze (6)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stisneme tlacidlo na hriankovaci, vyslovime abrakadabra a vsetci maquis zblbnu. vyhodime poistky, povieme simsalabim a vsetci su v dobrej nalade naspat. lacne a prostoduche ako batman s adamom westom. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Robert Beltran tvrdil, že scenáristé jsou idioti, tohle je pravděpodobně jedna z epizod kterou měl na mysli. Děj je hloupý i na standardy mnohem nižší, než jakými se pyšní star trekovské seriály. Závěrečný twist je strašlivě krkolomný. Očividně nebyl čas na nic uvěřitelnějšího. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me get this straight: you've gone to all this trouble to program a three-dimensional environment that projects a two-dimensional image, and now you're asking me to wear these, to make it look three-dimensional again?" ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl skoro zajímavej, ale provedení bylo křečovitý. Od momentu "překvapivého zlomu" to je komplet předvídatelný a vlastně to ztratí zajímavost protože zmizí jakákoliv záhada nebo uvěřitelné napětí, postavy jak banda blbců ignorují očividný záměr/hrozbu, Tuvok to moc herecky (i když vina je spíš u režie než u herce) moc neutáhne. Plus námět je tak čtyři až pět sérií pozdě, Maquis vlak ujel už dávno. Veskrze nuda. ()

Reklama

Reklama