Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Slater ( Chuck Norris ) vyšetřuje vraždu svého kamaráda, po kterém zůstal pes Reno. Oba jsou z této situace nešťastní. Reno však není obyčejný pes. Při vyšetřování je Slaterovi víc než jen vyrovnaným partnerem. Navíc se k nim připojí Matthew, synovec zavražděného policisty. A tak v průběhu vyšetřování dochází k bláznivým situacím, protože tým složený z policejního důstojníka, malého chlapce a šibalského psa skutečně nemá chybu.

O tomto filmu Chuck Norris prohlásil, že patří k tomu lepšímu, co kdy natočil. (videofil)

(více)

Recenze (29)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Norris už dlouho není ve své "top - formě". Bodejť by ne. A tak si na pomoc vezme opravdového psího policajta, který ovládá bojová umění snad ještě lépe než sám Chuck. Píše se tady, že film je zároveň žánru akčního, komického, kriminální a navíc se jedná o thriller. Marně přemýšlím, z čeho tu je nejvíc. Asi ode všeho stejně - tedy VELKÝ KULOVÝ! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná akčná komédia s Chuckom Norrisom, ktorá parí medzi jeho najhoršie filmy. Má nie moc zaujímavý a pritom často používaný príbeh o policajtovi, ktorý za partnera dostane skúseného policajného psa, ktorý práve prišiel o pána, čo sa policajtovi moc nepáči, ale postupne si na seba zvykajú. Tento príbeh moc nemám rád, ale kvôli krátkej dĺžke a celkom slušnému spracovaniu sa na film dá bez problémov pozerať. Obsahuje snád´ všetko, čo je pre podobné filmy typické, ale tu je ešte doplnená rasistická organizácia v pozícii hlavných záporákov. Akcie tu až tak moc nie je, čo ma ani v tomto type filmu neprekvapuje, Norris sa zúčastní jednej veľkej bitky a ešte niekoľkých kratších súbojov, ale na Norrisa je to rozhodne podpriemer, čo sa ich kvality týka. Celkom dobre tu funguje humor, nájde sa tu niekoľko dobrých vtipných scén a viet. Čo sa týka samotného Norrisa, tak tu pôsobí dobrým dojmom a aj humor mu ide dobre. Síce tento film je asi tým najlepším v rámci podobných filmov, ale stále je to len mierny nadpriemer. Dá sa nań bez problémov pozrieť, ale asi iba raz a Norris má množstvo omnoho lepších filmov. V rámci jeho filmografie je to prakticky zbytočný film. Objektívna vkalita filmu- 50%, film sa páči mne na 56% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tys mi sežral moje kuře ty prašivej pse! Jo tak tohle je mega ujetá píčovina. Už trochu starší a línější Chuck a k němu super chlupatej asi nejmíň pravděpodobnej policejní pes. Jinak jak už tu napsali jiní je to podivná kombinace jakože drsnýho akčňáku s infantilním filmem pro dítka školou povinný, takže výsledek je divnej, ale určitým zvráceným způsobem zábavnej mišmaš. Ps : Divím se, že psíčkař Laco tuhle pecku nehodnotil, ale on vlastně nemá rád Chucka smrt se mě bojí Norrise. Tak nic no.40% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jakmile si vysloužilý akční hrdina vezme za parťáka psa je něco špatně. A taky že je. Mám podezření že ve spoustě bitek už Chuck nefiguruje a bohužel ať na sebe možná sešlu jeho boží hněv, věk na něm začíná být trošku vidět. Co předvedeš příště Chucku? Tady to bylo velmi slabé. 20% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší tragédii a vlastně to není tak hrozné. Jde poznat, že výběr psího hrdiny asi nebyl ideální a už jich lepších ve filmu pobíhalo. Tvůrci museli hodně trpělivě stříhat scény, aby aspoň něco s psím policistou bylo použitelné. Chuck je v akčních scénách perfektní, v rámci filmů z tohoto období. Když člověk akceptuje fakt kolem hloupých situací se psem, tak zápletka docela utíká a nakonec to z Chuckových filmů není ten nejhorší......4/10 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že som film videl keď som mal asi 9-10 rokov čo je veeeeľmi dávno. Ale vtedy sa mi páčil. Veľmi. Takže to budem považovať za film pre deti a mne ako decku sadol perfektne. Samozrejme si ho znova nepozriem, lebo som si istý, že by som šiel o dve hviezdičky dole a z toho čo ostane by som dal dve za to, že som sa smial na Chuckovi. Áno neostala by žiadna hviezdička pre film. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když se ocitnete ve filmu kde je jeden z hlavních hrdinů pes, bezpečně víte, že je vaše kariéra v prdeli. Tenhle není absolutní dno, protože to není mluvící odrůda psa, ale stejně. Měl to Chuck Norris zapotřebí? Vzhledem k tomu že v téhle době padala sláva všech akčních hvězd, dokonce i Arnieho a Slye, tak asi ano. Stejně jako oni ze zoufalství vsadil na komedie, a taky to byla mizerná volba. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej kluk, dostal jsem kazetu s tímhle filmem a parádně jsem se u toho bavil, s odstupem času je to prostě jenom průměrný film s Chuckem v hlavní roli, kde si s ním zahrál ještě pes. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No koukám že na CSFD je nějaké zaujetí proti Chucku Norrisovi. Top Dog je úplně klasická policajtská komedie, která se sice akční špičce roku 95 neblíží, ale srágora na 36% to taky není. Akce je fajn, Chuck Norris předvede něco karate (skvělá bitka v továrně), pes je správně otravný. Párkrát jsem se zasmál, třeba když pes sežere Chuckovi kuře a on se blbě zeptá co budu jíst já, načež mu pes přistrčí odporně vypadající žrádlo pro psy :). Jen ten příběh je hodně dementní a do komedie by to chtělo někoho, kdo má komediální (nebo vůbec herecký) talent. Ale každopádně neurážející pohoda. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

No tento film je vcelku dobrý-hodnotím jej 50 procenty.Mně se to docela líbilo.Zvláště když jsem byl mladší...Tato krimi-komedie s Norrisem však není tolik známá.Raději mám ale seriál Walker,Texas,Ranger.Na jedno shlédnutí ale dobré! ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to jako dítě. Klasický rodinný/komediální film o policajtovi co má za parťáka psa;). Takových tu už byla spousta a většina z nich si od vás všech odnesla 2*-3* hodnocení, přitom kvalitativně Top Doga určitě nepřevišovali(krom K9). 50% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Kravina na entou se starým Norrisem a nechutným čoklem. Navíc je to neskutečná vykrádačka Hanksova Turner & Hooch. Jestli Chuck o tomto filmu prohlásil, že patři k tomu lepšímu, co kdy natočil, tak to je smutné. Mě to přijde jako jeden z jeho úplně nejhorších filmů. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Tenhle fim by si zasloužil hodnocení přes 50%, těch 35% zde na csfd je opravdu krutost. Je to koukatelné, sice zde ozbrojenou rasistickou organizaci rozbije Chuck a pes, ale to bylo v tomhle typu filmů normální. Vysílalo AMC. 2* ()

saluki 

všechny recenze uživatele

Film byl vazne o h*vne, Chuck byl otresny ze i ja bych to zahrala lip, pribeh a vsechno kolem taky - docela me zaujalo, ze takova obycejna americka babicka vi presne, kdy jsou Hitlerovy narozeniny! Hvezdy davam jen za supr pejska, ten za nic nemuze. Co me fascinovalo byl nejuchylnejsi "psi dabing" jaky jsem kdy slysela (v original eng verzi). Pes vydaval naprosto desive zvuky at uz jedl, spal, stopoval atd. a bez vizualu jsem mela pocit, ze sleduju dokument o pareni divokych prasat. ()

Reklama

Reklama