Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (423)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že v roce 2020 pro americký lid veřejným nepřítelem číslo jedna není mezinárodní terorismus, komunismus, ani kriminalita či virová epidemie. Je to politická satira! Že ta „velká kontroverze“ kolem Lovu je jen nafouknutá bublina, bylo jasné od začátku, značné procento Američanu se totiž dnes cítí být hluboce dotčeno i vlahým jarním vánkem, který jim polechtá pozadí. Pardon, chtěl jsem říct „sexuálně obtěžuje“ pozadí. Je nutno být korektní. Nakonec je Lov jen satirická akční taškařice, která se nevybíravě pouští do všech politických odnoží, přesto nenabízí nic moc nového, co by třeba takový seriál Městečko South Park nevykřikoval v posledních 15 letech na běžné bázi. Očividně je problém, když se politická satira objeví v doslovné podobě v relativně velkém kinofilmu. Lov si na této kontroverzi po značném odložení premiéry už postavil kampaň. Chvílemi je to podívaná trefná a vtipná, chvílemi dost nesoustředěná a překombinovaná. Akční řežba, která se možná snaží až moc za každou cenu překvapovat, ale rozhodně ani na chvíli nenudí, a neuškodí ji vidět. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Disproporční diferenciál mezi xichtem a zbytkem hardvéru Gipinovic Bětky je skutečně matoucí. Něco jako kdyby se jeden musel rozhodovat, jestli mu má ztvrdnout při nástupu do Lambáče, na který někdo narouboval přední kapotu z Multiply. Opravdu neurčitý pocit, který by ale igelitka z Tesca přes hlavu rozhodně převážila ve prospěch jeskynního potápění. Každopádně její až tragicky neherecké pokusy o suché komediální držky působí v téhle milé, svižné, zábavné a příjemně kečupovité pičovince o mysliveckém svazu korektně dekadentních potentátů naprosto patřičně a lepší prkno mohli najít jen stěží. Ovšem jste-li heideggerovsky založený hnědopich s pravítkem v prdeli, profesionální politolog se sedmi třídami ZŠ nebo maďarský gej, raději si pusťte Hangrgejs! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film měl tak obrovskou reklamu ještě před svým uvedením, že jsem se bál že budu sledovat další přehnanou americkou reakci na něco. NAŠTĚSTÍ. Film jsem přesně v těch stopách, které mě v podobných filmech baví. Tedy ve filmech, kde je jasná nadsázka, chytrý scénář, zajímavá a sympatická hlavní postava. Tady to vyšlo. Betty Gilpin je pro mě jasnou adeptkou na nejsympatičtější výkon roku. Tam kde Krvavé nevěstě došly po čase síly, protože ve své podstatě šlo stále o totéž. Tam Lov vlastně po 30 minutách začíná. Naše hlavní hrdinka si jasně zakóduje, že aby přežila a pomstila se nesmí za žádných okolností nikomu věřit. Hlásím spokojenost :) 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo som si pozrel tesne po sebe dva filmy, ktorých nosnou linkou je poľovačka zvrhlých lovcov na nevinnú, bezbrannú ľudskú korisť. Nórsky snímok "Lovci ľudí" (Rovdyr) sa mi celkom páčil. Za to americký brak "Death Hunt" ma výrazne sklamal. Samotná téma však vo mne zostala rezonovať. Lov na ľudí. Preto som sa rozhodol, že si ešte pozriem snímok "Lov" (The Hunt), ktorý v roku 2020 natočil režisér Craig Zobel. Nebolo to špatné. Jedenásť ľudí, ktorí sa navzájom vôbec nepoznajú, sa majú stať lovnou zverou. Uprostred lesov sa na nich chystá štvanica. Kto ich dostal do tohto nezávideniahodného postavenia? Prečo? Podarí sa niekomu z nich prežiť? Lov sa začína. Tento americký, deväťdesiat minútový horrorový thriller mi ubehol ako voda. Nenudil som sa, užil som si to. Miestami to bolo aj dosť surové. Tri hviezdičky tomuto akčnému survival thrilleru dám. *** ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho něco úplně jiného. A to je asi nejlepší na celým filmu, že pokud si o něm nebudete nic zjišťovat a budete mít je strohé informace, určitě vás film dostane, takže jestli jste to ještě neviděli, tenhle koment určitě vynechte. Čekal jsem typický vykosovací film, kdy parta nějakých znuděných úchyláků unese nějaký smažky, bezďáky a zločince a pro prdel je bude brutálně lovit někde v lesích a ono to vlastně skoro tak je, ale celý je to podaný jako trefná satira, zvrhlá komedie a neskutečná parodie na všechny klišé a standartní filmového postupy tohohle žánru. Je to vtipné, sarkastické, absurdní, brutální, nadsazené a skvěle odehrané i zrežírované. Betty Gilpin je brutální akční mlátička a celou stopáž likviduje zmrdy jak na běžícím páse a finální souboj je doslova lahůdka. Miluju tyhle ujetý experimenty. 70%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Kvůli zavření kin, v březnu 2020, po vypuknutí COVID-19 pandemie Universal ohlásil, že film bude dostupný online za určitý poplatek. (TheEvilTwin)
  • Na benzínce hraje „Fairytale In The Supermarket“ od The Raincoats. Při jízdě v autě hraje „Mississippi Delta“ od Bobbie Gentry. Na konci filmu hraje „Girls It Ain't Easy“ od Dusty Springfield. (Duoscop)
  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama