Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými. (Netflix)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (7)

Zabijáci Wu (2019) 

Scénář je strašný! Ta mytologie je vysloveně směšná a nedává smysl! Od kdy je kov přírodní živel?? Dřevo je taky na pováženou, ale budiž... 1000 mnichů, které tě budou chránit? Za celých 10 dílů uvidíme symbolicky jen jednoho... Schopnosti zabijáka Wu? Jaké? Vždyť dostává na držku od kdejaké ochranky v celém seriálu !! Má to pár světlých momentů a bitky vypadají celkem dobře, ale dohromady je to strašná pitomost !! Vůbec se nedivím, že druhou sérii raději zrušili... ()

Opilý meloun (2019) (E01) 

Je to strašná blbost...! Ale uvidíme... 1000 mnichů? Zajímavé... Kov je přírodní živel od které doby ??? Je to slátanina, ale pokud to bude mít alespoň nějaké tempo, tak možná... ()

Kuře na grilu (2019) (E03) 

"V každém dílu se děje všechno strašně rychle" to jako vážně ??? ()

Dědictví (2019) (E07) 

Pán všeho kamení! Duranda fakt nemám rád, takže se mi to moc nelíbilo a obsahově to taky bylo o ničem... Vlastně tam byl, jen aby splnil účast a kromě té bitky v jeskyni nic nepředvedl... Bitka vidláků ale dobrá byla a škoda že jedna odlétající noha od židle netrefila i tu servírku!! ()

Dámská jízda (2019) (E08) 

Jako sorry, ale "The Metal Wu" jsem skřípal už v prvním díle, že kov není přírodní živel! A tady nám naservírují, že ani není hmotný, jen přeskakuje do těl a ještě k tomu ovládá veškerou elektroniku... Ta není z kovu, pánové scénáristé, ale převážně z křemíku!! Toto celý díl sráží někam, kde to být nemusí... ()

Stezky: 1. část (2019) (E09) 

Naprosto souhlasím, s uživatelem "Kissneo" tady kolem a přepisovat se mi to nechce... Tohle je strašná slátanina... Jo a z těch 1000 mnichů za celý seriál uvidíme jen jednoho ;-) ()

Stezky: 2. část (2019) (E10) 

No... Myslím si, že ač nejsem ani scénárista, ani režisér, tak bych dokázal vymyslet a natočit něco mnohem zajímavějšího než je tohle finále... Vůbec se nedivím, že druhá série byla zrušená a natočili jen podprůměrný závěrečný film Pěstní msta... ()

Reklama

Reklama