Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Česká bláznivá komedie připomínající pohádku o hloupém Honzovi, který všechny zlé přechytračil a získal všechno, co takovým hrdinům přináleží.  Honza se tu ovšem jmenuje Vít Dolejší, všeobecně přezdívaný Vitoušek. V podzemí Národního divadla hlídá stav spodních vod a když dostane padáka, protože divadlo připadne jeptiškám, nezbývá hrdinovi než zdědit po dědečkovi z Ameriky karlovarský hotel Richmond a pět milionů dolarů, vázaných na jeho rychlou rekonstrukci. V tom okamžiku se ovšem hrdina ocitá v síti intrik zbohatlého veksláka zvaného Boss, ředitele hotelu a bývalého estébáka Křiváčka a vychytralého advokáta Wágnera. Ve hře jsou však nejen velké peníze, ale také půvab notorické hráčky Alice, do níž se Vitoušek zamiluje a pak všem ukáže, že vůbec není takový blbec jak si všichni mysleli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (251)

gemi 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je pozoruhodná jediná věc - jak moc špatně tady hraje celá plejáda jinak výborných herců. Takhle zprasit film, to je vlastně svým způsobem taky umění. Paradoxní je, že kdyby byl film o trochu lepší, tak by se na něj vůbec nedalo dívat, protože jediné, co je na něm trošku zajímavé, je právě jeho tragické provedení. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbost, než jsem čekala...Lůďa Sobotů vždy uměl hrát blbce, ale většinou hrál zábavné idioty a člověk se u jeho filmů zasmál. Tak jsem si naivně myslela, že tento film bude jeden z těch, co do 300 nejhorších nepatří. Tůůůdle nůůůdle bambusačko, máš po píči, patří sem patřííí, kyš, kyš....Jediné pozitivum této debility, je její délka. Byla jsem nucena trpět necelých 80 minut, což mé šikmé oči zalilo slzama vděku. Film byl tak kolosálně dech beroucí, že u něj usnul i pes, co mi dělal společnost a já klimbla asi 2x, abych se s trhnutím probrala a zjistila, že utrpení pokračuje a musím děj vrátit o dvacet veřin zpět. Zkurvenej mikrospánek. K filmu - Pokud rádi trpíte, dáváte si svorky na bradavky, paralyzér na koule a nebo strkáte žaluda do pastičky na myši, tak je možné, že se vám tohle bude líbit, jelikož to mučí taky a více než obstojně. Přivažte obviněnýho z vraždy k židli, pusťte mu dokola tenhle film a max do oběda se přizná ke všem mordům za posledních deset let, jen aby to už nemusel vidět znova. Někoho potěší, že je ve filmu erotika. Akorát, že je kolosálně na pitchu. Co pochválit? Titulky, byly bezva. ()

Reklama

Cisarpan 

všechny recenze uživatele

Název tohoto filmu zdá se přesně vystihuje obyvatele této stránky. Absolutně nechápu, co se komu na tom nezdá. Vyborní herci, v čele s nepřekonatelným panem Sobotou (nejlepší čs.herec posledních 40 let) výnikající pan Skamene a břitký humor. V pohodě film a v posledních x letech jedn adobrá komedie...Jen to asi je mainstream, takže je to nepopulární co....haha ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se mi nějak (naštěstí) v devadesátých letech vyhnulo a já blbec se rozhodl, že to zkouknu teďka v TV. Pane Olmere, nejsem takový blbec jak jste doufal. Film jsem po 20 min sledování nehereckých výkonů Soboty, Chytrové, Skameneho a dalších vašich oblíbenců vypnul s přísahou, že jej již nikdy nedokoukám. To se fakt nedalo - ODPAD ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Některé pasáže ve filmu nepůsobí trapně. Pa Sobota sice hrál v mnohem lepších komediích, ale tato také není tak špatná. Bohužel někteří lidé se podívají napřed na hodnocení na CSFD a hned je to odradí od zhlédnutí. To je chyba. Tento film by si zasloužil určitou pochvalu, která by mu dodala větší sebevědomí. Někteří herci zde předvedli sice strašný výkon, ale je tu i hrstka lepších a tím pádem snímek nepatří do "odpadních vod". ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • V závěru filmu, kdy doktor Wágner (Tomáš Töpfer) dává v nemocnici květiny do vázy, se v pravém horním rohu objeví mikrofon. (slatkac)

Reklama

Reklama