Reklama

Reklama

Recenze (10)

Brucey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvej časti to vyzeralo na jednu z najlepších epizód seriálu, ale to všetko skončilo momentom, kedy postavu začínajú pozerať zostrih neodvysielanej Cage. Oveľa radšej by som bol, ak by sa spravilo voľné pokračovanie s celkom novou zápletkou. Ja osobne chápem Roddenberyho, prečo to tak spravil, veď samotná Cage nie je k zahodeniu, ale stálo to kvalitu tohto diela. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý dvojdíl mě mnohem víc než osudy kpt. Pikea, o kterém stejně vím, jak dopadne, protože celou dobu sedí zmrzačený v křesílku, což nesouvisí s dávnou výpravou, zajímalo, jak se Spock dostane z toho, že zfalšoval záznamy, unesl loď a vnikl do zakázaného prostoru. No a místo toho sleduju sestřih z neodvysílaného dílu a na konci pár vět jako "vše odpuštěno a ti zlí nejsou vůbec zlí a blablabla". Nesnáším střihové epizody a tahle to jen potvrzuje. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spock může konečně dokázat, proč všechny ty tajnosti a cesta na zakázanou planetu. Přirozeně fanoušek už zná téměř vše dopředu, ale může si příběh znovu vychutnat a také si připomenout, jak často se pracovalo ve Star Treku s mimozemskými civilizacemi, které ovládaly iluze. A pak samozřejmě testování člověka jako druhu... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ok, tohle byl fakt hezkej způsob jak zužitkovat nepoužitou původní pilotní epizodu. Zejména s ohledem na to, že luxus zkouknout si ten pilotní díl jen tak na začátek i s Roddenberyho předmluvou máme až v posledních internetových letech, takže pro původní diváky to byl vlastně příběh v příběhu. (Popravdě, s ohledem na tenhle dvoudíl bych i chápal, kdyby se Cage v televizi vůbec nevysílala) ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde se ukazuje genialita G. Roddenberryho - zrecyklovat původní, studiem nenáviděný pilot, na dokonce celý dvojdíl, navíc s tak navýsost závažnou zápletkou v podobě vzpoury pana Spocka. Druhý díl už víceméně není ničím zajímavý (z pohledu diváka, který si před TOS pustí původní pilot), ale závěrečná pointa skvělá. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Menagerie, Part II" bola vysielaná ako dvanásta, preto je niekedy označená ako S01E12. (koba)

Reklama

Reklama