Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

bari68 

všechny recenze uživatele

Na české filmy som zvyčajne hodný, a jejich neduhy nedávam až tak zožrať. Ono ale neduhy a neduhy sú tady rozdiel. V určitých momentoch (a že ich nie je niekdy málo) pozná aj laik , že ide o špatný film. Z hľadiska filmárčiny, tak i z divákovej polohy, kde mu jasne dáva najavo, že to nemá hlavu a patu. ...O tom, že film poriadne za 109 minút nerozosmial snáď nemusím príliš rozoberať. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velkou záhadou, proč má být Špindl 2 pokračováním prvního Špindlu z roku 2017, když jediná věc, která zůstala stejná, jsou krásné zimní Krkonoše a zasněžené sjezdovky Špindlerova Mlýna. Ani zimní exteriéry však nezachránily prázdnou atmosféru, kterou silně podkopávají trapné snahy o humor, který působí velmi nuceně a nepřirozeně, jelikož většina postav hraje naprosto příšerně, což samozřejmě zapříčinil naprosto stupidní scénář. Příběh poměrně krkolomný, hlavní dějovou linku, tedy románek mezi Blažkem a Vagnerovou, zbytečně zastiňují ostatní vedlejší postavy svým otřesným nehumorem, takže pointa vyzní úplně do ztracena. Tvůrci se tak moc snažili natočit komedii, až se jim z toho stala taková parodie sebe sama. V životě by mě nenapadlo, že Špindl 2 trumfne už tak mizerný první díl. Amatérština toho největšího kalibru, prvotřídní odpad. 0/10. ()

Reklama

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nehorázná zbytečnost od vybledlých ksichtů někde z bulvárních článků o sračkách slavných v jejich záchodových mísách. Že se tvůrci nestydí za tenhle filmový průjem žádat po lidech peníze v kinech. DVD ideální na ovocný strom ke strašení ptáků. Milá Mercedes Čtvrtníčková, bacha na hraní v těchto srágorách pokud chceš důstojnou kariéru. Tihle vandalové filmového umění tě nikam neposunou. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Už jedničce jsem dal jednu hvězdu pouze za paní Polívkovou a toho psa u dvojky tak hodný nebudu a jasný odpad. Pokud existuje nebe a peklo tak věřím tomu, že v pekle se hříšníci musí dívat 24 hodin na Špindl a Špindl 2 a poslouchají do toho sračky od Kabátů a Klusa. Na začátku jsou nám představeny hlavní postavy v pořadí ženská na plastické chirurgii co je zamilované do doktora co jí slíbil, že se rozejde s manželkou a bude s ní a kecal jí dále teploušský nagelovaný muzikant bez práce a jeho přítelkyně spisovatel s dcerou (co za celý film ani jednou nenapíše ani jednu větu asi má fotografickou paměť) a jeho nová přítelkyně , která chce s ním děcko a na závěr a skupina ženských co zde jde na jakýsi relaxační kurz. Takřka všechny postavy jsou na zabití (vede ta skupina ženských větší pipiny , aby člověk pohledal) následovaná hnusnou Hrachovcovou (když jsem ji viděl prvně říkal jsem si co to je Asiatku tam) a vše to završuje oplzlý Kohák a jeho sexistické vtipy (pochopil bych to třeba v Snowboarďácích nebo Prcičkách tady ne) a dalo by se pokračovat. Verešová je zde tak minutu řekne na vrátnici, že se jmenuje Verešová a má rezervaci a už se neobjeví (by mě zajímalo kolik za to dostala) a postavy člověka nezajímají. Kdyby ta holka na konci chcípla dal bych i tři hvězdy jelikož by na to mohl být navázaný zvrat, že tu přítelkyni spisovatele by to stmelilo a měla s ním pak konečně to dítě a on by napsal knihu o její smrti a životě, ale to režiséra nenapadlo. 5 procent za postavu Elišky, která jediná působí přirozeně, těch 2 kurev v tom bordelu a cca 2 vtipy co se povedly (dýchání penisem a že jeden chlap vypadá jak debil ze všech stran) a jednu vtipnou scénu (chlastající psycholožka). Snad ta sračka nevydělá a někoho nenapadne natočit trojku. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nečekal, že to bude horší než předchozí díl, ale byl jsem nemile překvapen. Už v prvních deseti minutách jsem tušil, že tento film budu nesnášet a na konci se moje tušení naplnilo. Příběh a všechny jeho dějové linie jsou nudné a postavy nejsou ničím zajímavé. Prezentace je hrozná, film vypadá hrozně lacině jakoby ho natáčeli mobilem a radši ani nebudu zmiňovat otřesný střih. Herecké výkony byly všechny špatné, ale zároveň jsem to od této herecké soustavy měl asi očekávat, všichni to jsou B-listoví seriáloví herci, kterým se na velkém plátně prostě nedaří. Navíc mi film vůbec nepřišel vtipný, většina pokusů o humor byly neskutečně trapné. Ani hudba se mi nelíbila, většina z ní byla melodramatická a nevhodná. 0/10 ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno