Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jistě, jistě ... našlo by se tady pár vtipných - dokonce i VELICE vtipných momentů, ale co je to platné, když všechno zastiňuje všudypřítomná dětinskost až slabomyslnost vyprávění, které marně pokukuje po nepoměrně slavnějších, neb i nepoměrně vyvedenějších konkurentech ve svém žánru. Finále je koncipované jednoznačně na efekt, tudíž celkový trochu trapný dojem nevylepší ani o fous, spíš naopak. Usmolené 2* ... možná 2,5* (se zavřenýma očima). P.S.: 1) Pokud by byl silným, leč neohrabaným hromotlukem, a bez větších - v lepším případě bez menších karambolů by se nedokázal pohybovat v prostoru mezi pokojně spočívajícími předměty, které nevykazují žádnou viditelnou známku aktivity (o nepřátelských úmyslech nemluvě), jakou šanci by asi tak měl proti svým nepřátelům ? 2) Řekla bych, že jedna z akčních scének je poměrně bezostyšně obšlehnutá z "Pravdivých lží" (1994). ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se poměrně dobře bavila, ale přiznejme si na rovinu, že ústřední zápletka, na které stojí celý příběh, je dost stupidní. Prvních deset minut filmu mě iritovalo natolik, že jsem měla sto chutí to vzdát. Záchrana přišla v podobě roztomilé Chloe Coleman a slušně hláškující Kristen Schaal, pak už jsem vzala na milost i bývalého profesionálního wrestlera Davea Bautistu, z něhož se nakonec vyklubal docela sympaťák. Díky svižnému tempu se dají odpustit trapné okamžiky, ale značnou předvídatelnost děje nějak nemůžu rozdýchat. (55%) ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomínalo takové ty klasický, rodinný, akční filmy z dětství, kde prostě už jenom z obsahu víte, jak vše dopadne. I tohle je strašně blboučký, ale Bautista je prostě Alfa jako kráva a díky němu se mi na to strašně dobře dívalo. Objektivně na tři hvězdy, ale je to film pro celou rodinu a ničím mě vyloženě nesral + dobrá hudba, takže klíďo nadhodnotím. Spolujízda byla lepší. (73.hodnocení) ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dost podobné Arnoldově Policajtovi ze školky, plusem je Bautista, který je sympaťák a umí si udělat legraci sám ze sebe, dále malá holka vyděračka a rozumné tempo. Romantická linka příliš netlačí na pilu a občasná akce jakž takž ujde. Vyloženě mi vadil dabing Kena Jeonga, absolutně nevhodný hlas a Bautistova parťačka byla taky zbytečně přes čáru. Celkem jsem se bavil. Slušné 3 hvězdy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama