Reklama

Reklama

Kimecu no jaiba - Mugen rešša hen / Júkaku hen

(série)
  • Japonsko Mugen Ressha Hen / Yuukaku Hen (více)
Trailer 2
Japonsko, (2021–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 24–47 min)

Předloha:

Kojoharu Gotóge (komiks)

Kamera:

Júiči Terao

Hrají:

Akari Kitó, Nacuki Hanae, Hiro Šimono, Jošicugu Macuoka, Kacujuki Koniši, Akira Išida, Daisuke Hirakawa, Satoši Hino, Mijuki Sawaširo, Inori Minase (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Příběh druhé série začíná tam, kde skončil v té první. Tandžiró s Nezuko, Inosukem a Zenitsu nastupují do na první pohled obyčejného vlaku, aby pomohli ohnivému haširovi Kjódžurovi Rengoku vyšetřit záhadu této pravidelné linky, ve které údajně mizí lidé. Dále se také naše hlavní kvarteto podívá společně s haširou zvuku Tengenem Uzuiem do v noci prosvětlené a čilé zábavní čtvrti plné krásných kurtizán, aby našli a zneškodnili zde ukrytého démona. (CarnTheNunya)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (16)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě o něco lepší než první série, nejspíš proto, že se jedná o dva kompletní arcy. Je tu vše, co fanoušek od Demon Slayera očekává, tedy pátrání po démonech a následné dlouhé, ale opravdu dlooouhéé souboje plné emocí (a tradičních sebemotivačních proslovů). S čímž souvisí jediná postatnější výtka, kterou k tomu mám. Když během jednoho souboje vidíme už asi tak popáté, jak se těžce zranění hrdinové za pár desítek vteřin zregenerují, protože ovládám zázračné dýchání nebo nějaká podobná pitomost, začíná to trochu otravovat. Mugen Train 100%, Entertainment District 80%. ()

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! Jakože fakt. Druhá série Kimecu je NEUVĚŘITELNÁ!!! Tady se vlastně tato série i dělí na dva arcy a to Mugen train arc a Entertainment district arc, kde první zmiňovaný arc je vlastně taká rekapitulace stejnoméného filmu. Ale i tak. U obou arcu jsem na to čuměl s otevřenou držkou a co deset minut si říkal: No to si děláš pr*el! Postavy se posunuli dál ve své cestě, a když se podívám na předešlou a tuto sérii tak jde vidět, že postavy ušli už fakt sakra velký kus cesty. Kdybych to měl jednoduše shrnout tak řeknu že: Jsem zamilován. A mega se těším na 3. Sérii. 10 krvelačných démonů z 10. ()

Reklama

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série pokračuje ve skvěle rozjetém vlaku. Na první části bych vyzdvihl emotivní scénu, která byla skvěle zpracovaná, ovšem příběh první části byl celkově povedený. Druhá část byla také skvělá a líbilo se mi více postupné uvedení do příběhu kapitoly, ačkoliv první dvě epizody druhé části mě vcelku nemile překvapily a souboj s démonem ve druhé části se zdál chvilku možná až zbytečně dlouhý. Je také zajímavé, jak rychle si člověk díky několika epizodám najde cestu k postavám Hashirů, které jsem po první sezóně moc nemusel. Obě kapitoly mají skvělá intra, ačkoliv první sezóna měla podle mě nejlepší opening, je tu perfektní příběh, zajímavé zpracování boje a už teď se opravdu těším na další sezónu. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

V téhle řadě oceňuji design hlavně démonů, i když si myslím, že v první byli lepší. Zároveň to úplně fantasticky vypadá. Ale nelíbí se mi ta opakovaná linka ve stylu, je tu nějaký super démon, na kterého nemáme, ale naštěstí je to i Hašira, který se s ním utká a my mu pomůžeme a budeme důležitou, i když ne nejpodstatnější součástí bitvy. Všechny ty hlasitě vyvolávané schopnosti, ovládání dýchání a nekonečné regenerace se taky po chvíli omrzí. Celkově se mi vlak líbil víc, než "vykřičená" čtvrť, ale Lord Inosuke v dragu byla "pure comedy". ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku zamrzí že prvých 7 dielov je vlastne prerozprávaný film. Iste je tu nejaké to doplnenie, ale oproti prvej sérií, ktorá celú tu cestu hrdinu posúvala do sviežej a neustále atraktívnej roviny je toto trošku stagnačné. Potom príde 11 dielov z Entertainment Districtu a odrazu sme tam, kde sme skončili. Posledných päť dielov je natoľko epických a prekvapivých čo do zvratov, čo do prevedenia, že som ako fanúšik série chrochkal blahom. Inosuke sa pomaličky ale isto stáva mojou obľúbenou postavou. Mytológia načrtnutá v prvej sérií sa z časti prehlbuje a motívy, nám už dávno vysvetlené sa ešte viac potvrdzujú. Niekoľko milých prekvapení značiacich, že tvorcovia vedia čo robia, je zase raz podporených krásnym vizuálom a dravou, epickou hudbou. Nepriatelia sú stále vynaliezavejší a prakticky to nenudí. Za mňa znova raz spokojnosť. 2.séria - 90% ()

Galerie (512)

Zajímavosti (1)

  • Schopnosť Daki premeniť krk na predĺženú pásku vychádza z japonského folklóru yōkai nazývaného Rokurokubi. (jennyemory)

Reklama

Reklama