Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může způsobit jedna várka zabarveného prádla? Homer musí do práce v růžové košili a jako podezřelý se dostává na psychiatrii. Pokoj sdílí s pacientem, který se domnívá, že je Michael Jackson. Když se Homer z ústavu dostane, pozve „Micheala" domů. Všichni věří, že přijede opravdový Jackson. Bublina sice splaskne, ale nakonec „Michael" zachrání Barta – složí pro něj a zazpívá píseň Líze k narozeninám. Pozor – opravdu nazpíval opravdový MJ!!! (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá, úvodná epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Stark Raving Dad" (Šialený Homer). Homer Simpson sa kvôli tomu, že si obliekol do práce ružovú košeľu ocitne hospitalizovaný v blázninci. Tam sa zoznámi s podivným týpkom, ktorý si o sebe myslí, že je Michael Jackson. Homer ho pozve ku nim domov do Springfieldu. Celé mesto sa teší, že ku nim príde veľká hviezda. Čaká ich trpké sklamanie. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo otázkou času, kedy Homer skončí, aspoň na čas, na psychiatrii. Samozrejme ide o omyl, ale aj naspäť so skutočného sveta sa dostane v podstate omylom. Skrátka Homer žije presne na pomedzí normálnosti a šialenstva a patrí aj tam, aj tam. Alebo skôr nikam. No a na cvokárni stretne falošného Michaela Jacksona, čo vzbudí v Springfielde veľkú pozornosť. Je to milé, ale asi sa z toho dalo vyťažiť ešte viac. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podívej, chlapče, buď je Michael Jackson nějaký chlapík pracující v nahrávacím studiu v L.A., nebo je tady s tebou ochoten pracovat na této skladbě. Je to tvoje volba. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda, že se zde v zajímavostech dá dočíst, že epka patří mezi nejoblíbenější samotného otce seriálu Jamese L. Brookse, ale zároveň on je tím, kdo v důsledku kontroverzí ohledně Michaela Jacksona nařídil stažení dílu ze všech legálních platforem. Tudíž si ji musíme užívat jen v hlubinách internetu a kochat se dobou, kdy se ještě neřešila ho*na a humor byl doménou společnosti. ()

kilobyte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi smutné a ohavné, že je takhle dobrá epizoda zakázaná jenom kvůli Jacksonovi. Tak hlavně že v jakémkoliv popisu USA musí zaznít minimálně jednou svoboda. Jenže když se někomu nehodí, tak se na ní zapomíná. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 8,6 • U Nás poprvé 24. prosince 1993. V USA 19. září 1991 • Skvělý úvod do třetí série. Homer se potká s Michaelem Jacksonem, no tedy vlastně Leonem Kompowskym. Jeden z nejkouzelnějších dílů vůbec. • 90/100 ()

Reklama

Reklama