Reklama

Reklama

Lord of the Piercing

(TV film)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 2002, 3 min

Obsahy(1)

Na MTV stvořená parodie na zasedání velké rady z Pána prstenů. Jack Black zde hraje hobita, který to trochu nezvládl a udělal s prstenem něco, co dělat neměl. Naštěstí vše vyřeší duchapřítomná Sarah Michelle Gellar. (Vertigo666)

Recenze (113)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Víte, od jisté doby se při sledování Fellowshipu při slavném Boromirově "It is a gift." začnu příšerně řehtat. A kdo za to může??? Přece Jack Black, Sarah Michelle Gellar a páni střihači, kteří si pro předávání MTV Movie Awards 2002 dali tu práci a tohle vytvořili. Ale přiznávám, že parodie na Fincherův Úkryt byla ještě příšernější:) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Se správným přístupem (a s Jackem Blackem) může být i ta nejnudnější dialogová scéna z Pána prstenů švandou k puknutí. Kombinace smrtelně vážných členů společenstva s pitvořícím se Blackem, majícím na jisté intimní partii těla piercing v podobě prstenu, se ukázala být vhodnou výchozí situací pro rozehrání na tři minuty dostatečně vtipného skeče. Velice rád bych viděl upravenou verzi LOTRa seskládanou právě z těchto krátkých parodií povalujících se po internetu ve slušném množství. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sarah Michelle Gellar nehraje v žádných super filmech, ale na její a Blackovo vystoupení na MTV MA se vždycky těším a ani v roce 2002 pro mě nebyl jejich výstup žádným zklamáním. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím, proč si pánové nechávají zdobit svoje nádobíčko, takže se mi to ani v parodii na Pána prstenů nelíbí.. Dobře sestříhané, asi vtipné, Aragorn přísahající věrnost penisu? Trapné! … Gimly, půjčíš mi tu sekeru? :o) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nemám rád parodie na můj kult, ale v tomhle případě mi úsměv téměř neslezl z tváře. O trochu méně oplzlostí a možná bych byl i spokojený. A snad už všichni definitivně chápou, že Sarah MÁ smysl pro humor. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážna paródia (nájdete ju na YouTube) Jacka Blacka na jednu z dvesto najlepších scén PÁNA PRSTEŇOV: SPOLOČENSTVA PRSTEŇA – zasadanie v Roklinke. Neprekáža mi, že sú vo filmovej databáze seriály ani televízne správy televízie Markíza. Ale ZÁBAVNÉ SCÉNKY??? ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Jacka Blacka, ale tohle mi i přes nepříliš vtipnou pointu, přišlo vtipné a docela jsem se i zasmál :-)....... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jack Black je evidentně na skopič(ov)inky tohoto typu expert. Však se přesvědčte sami, že příběh o slušivém piercingu na přirození těží z jinak absolutně normální konverzační scény maximum a patří mezi nejlepší krátkometrážní parodie vůbec. 8/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální parodie na Pána prstenů, narozdíl od Blackovy parodie na Spidermana je tohle po celou dobu proklatě vtipný, ale je fakt, že asi ne pro každýho a někdo to může brát jako nevkusný zesměšnění asi nejlepšího fantasy filmu všech dob, ale podle mě prdel musí bejt i za tuhle cenu ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

69% - Výborný nápad, se kterým si střihači znamenitě poradili. Skvělé, vtipné, laciné (což je mi v tomto případě jedno...). ROFL! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tož... je to takový ten fekální humor, co nemám zrovna v oblibě, ale že by mi to nezdeformovalo tlamu v úsměvu, to zas ne. Ach jo, už to vidím, až si zas někdy doma dáme "páněprstenový" maratón: sympaťák Hugo Weaving spustí svým vážným hlasem a já dostanu impertinentní záchvat smíchu. 61% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

MTV krátke paródie s Jackom Blackom sú o poznanie horšie ako tie s Benom Stillerom a to hlavne kvôli ústupu od inteligentnejších vtipov smerom viac k vulgárnosti. Ale SMG je SMG! ()

Reklama

Reklama