Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doslova přes noc se z Jimmyho Connelyho (Orlando Bloom) stane sex-symbol a britská boxerská naděje. A on sám přesně neví, co si s takovou nenadálou slávou počít! Jimmy je totiž, abyste tomu rozuměli, mlíkař a baví ho to. Když ale v místní tělocvičně náhodně vyřadí z provozu britského kandidáta na titul ve světovém šampionátu v boxu, je z amatérského ringu vhozen mezi profesionály, kde se má utkat se současným světovým šampiónem. Takže je na čase, aby začal pořádně prohánět své tělo a taky sehnal co nejvíc pomocníků a rádců, jak na to. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jinej film o boxu, dá se říct bez nějakého bojovného konce, což mě překvapilo. Mohlo to být trošku akčnější, je pravda, že by to pak mohlo dojít až ke kýčovosti a ohranosti a to v tomto případě mělo daleko. Taky film poukazuje na to, jak stačí málo a z národního hrdiny se stává odsouzenec .... naštěstí jen dočasně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +film pojatý jako dokument, hodně slušný jako parodie, Orlando hraje roztomile, hudba ( Rocky Theme) -z filmu je hodně cítit Brtiský patriotizmus, některé situace jsou mimo mísu/// Není to vyloženě terno, ale jako komedie je to netradičně posazeno do "dokumentu" a podle toho se řídí i kamera, což je příjemný prvek. Bloom mi tady přijde roztomilí, ale nehledejte v tom žádná procenta :-) Někteří ostatní herci jsou taky fain ( David Kelly, Michael Pena), někteří jsou nesympatičtí. Dojala mě ale hudba z Rokyho, z toho mám hodně dobrý pocit a vlastně stejně tak i z filmu./// Celkem 60%/// ()

Reklama

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Suchá britská komédia točená formou dokumentu o športovej udalosti. Orlanda Bloom nejako moc nežeriem, ale tu mi bol tak tupo sympatický. Najviac pobavili skinheadi a psychopatický boxer. Inak film nie je nijaká extra trieda ale ani neurazí. 5 z 10 P.S. Na všechno dosáhneš, když máš dost dlouhý ruce. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý príbeh je stále tým najlepším písaním. Film je nakrútený v pseudo-dokumentárnom štýle, takže postavy skutočne poznáte osobne. Film obsahuje veľa humoru čo mu pomáha. Tvorcovia filmu použili niektoré štandardné filmové „klišé“ a základné postavy, ale použili ich dosť efektívne.Postava Orlanda, The Calcium Kid, je veľmi roztomilá. A divák mu začne fandiť, fajn film. 5/10 ()

dustur 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol jeden dosť podpriemerný film ,a to v ňom hral Orlando Bloom , ktorý tu bol podľa až príliš nudný ,na rozdiel od filmov ktoré mal predtýmto filmom ,,Piráti z Karibiku - trilógia Pán prsteňov"... A ja by som tento film vôbec nenazval ani tak komédiou ,lebo sa mi pri tomto filme nepodarilo ani raz zasmiať.. Ale ktomi tu bol sympatický bol Michael Peña...,ten si tu svoju úlohu aj užíval... Moje hodnotenie filmu ,je slabé .: 2 / 5 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Alek De Rakoff měl v tomto filmu svůj debut. Předtím dělal jen na hudebních videích zpěváků Ice T, Space, Bucketheads a N-Trance. (HappySmile)
  • Ve střední váze nosí boxeři speciální boxerské rukavice, ale ve filmu vidíme boxery jen s rukavicemi pro amatéry. (Dawid199)

Reklama

Reklama