Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak tretí film ma už jednoznačne očaril najmenej z trilógie. Ale stále patrí medzi moje obľúbené filmy. I keď niektoré vtipné scénky boli až prehnane vtipné a hlavne scénka s kláňaním zvierat pri vítaní Simbu -to ma skôr sklamalo, než pobavilo. Ale napriek tomu to má svoj nádych a je to skvelé ukončenie tohto úžasného animáku :) ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Na téhle animované bombě jsem vyrostl. Příběh Pumby a Timona na pozadí událostí prvního velkofilmu je super. Ukazuje, že oni tam nebyli od chvíle co se na Simbu slétali ptáci, ale byli tam celou dobu. Ten závěr s matkou a strýcem je tam trochu navíc, ale čert to vem. Dám 70%. Proč ne? Je to moje dětství. Pěkná animace, skvělé hlášky, krásná hudba, proč ne. Pumba a Timon jsou dle mě největší zvířecí hrdinové, co film má. A na tom Hakuna Matata něco bude. U mě krásné čtyři hvězdičky. Začátek trochu slabší, ale pak se to rozjede, a jede to, a pořád zrychluje. Až dojedeme ke Lví skále. Nádherný idylický animák, který se dívá za to co vidíš:-). ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tunelujte-tu-tu-tunelujte... :o) Celovečerné animované filmy sa dajú zaradiť do dvoch skupín. Pred a ovplyvnené PIXAROM. Hakuna Matata je jednoznačne ovplyvnený film pixarovským humorom a disneyovským štýlom animácie. To je aj dôvod prečo je zo všetkých dielov Lion King najvtipnejší. Predošlé časti boli jednoznačne zamerané na detského diváka, no tu si už prídu na svoje aj skoršie ročníky viac ako predtým v Disneyovkách. Taktiež jednoznačný podpis Walta je v prítomnosti pesničiek, ktoré sú cielené hlavne pre deti (mňa, okrem jednej, až tak nebrali). ()

patrik1177 

všechny recenze uživatele

Podobne ako prvé 2 časti, aj tento film som videl už niekoľkokrát, a podobne ako u Levieho kráľa 2 musím po terajšom zhliadnutí po istom čase znížiť hodnotenie zo 4* na 3*. Animácia a hudba boli skvelé ako zvyčajne. Stopáž primerane dlhá, dej ubieha celkom svižne. Pri deji ešte zostanem. Predtým som nezažil film, ktorý by bol k inému filmu prequel aj paralela a zároveň aj akási paródia. Vidíme tu plno scén z legendárneho Levieho kráľa, ale z iného uhla pohľadu. Pre mňa bola najzaujímavejšia časť akýsi rozšírený pohľad na Simbovo dospievanie a pohľad na Timona a Pumbu (hlavne Timona) v roli Simbových náhradných rodičov. Poteší aj kratší, či dlhší pohľad na staré známe vedľajšie postavy (Rafiki, Mufasa, Zazu, Nala, Scar, hyeny) v známych i celkom nových situáciách a postavy nové (Timonova mama, strýko Max) si človek tiež celkom rýchlo obľúbi. Celkovo je ale táto časť zameraná skôr na mladšie publikum, no myslím, že neurazí ani skalných fanúšikov vo vyšších vekových kategóriách. Podobne ako Levieho kráľa 2, aj toto "pokračovanie" hodnotím ako taký lepší priemer. 65%. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Treti cast disneyovske Lvi trilogie,ke ktere jsem pristupoval velmi skepticky,nebot uz druhy film byl slusne zklamani.Studio si vybralo postavicky Timona a Pumby jako hlavni hrdiny a to film vlastne zachranilo.Scenar je vlastne spojovani jedne vtipne scenky za druhou,prospikovane spoustou hlasek parodujicich cokoliv,co prislo tvurcum na mysl.Tyto dve postavy si studio vybralo velmi moudre,nebot bez nich by film nebyl ale vubec o nicem.Takhle je to velmi slusna rodinna komedie,ktera se originalu sice nevyrovna,ale slusne predstihuje druhy film trilogie.U me hakuno matatovskych 70%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)
  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)

Reklama

Reklama