Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Recenze (860)

pufina 

všechny recenze uživatele

Česká komedie, která mě vždy pobaví, i když jsem to viděla 10xkrát. Film rozhodně nevyhledávám, ani ho nemám stažený, ale ráda se na něj podívám. Některé části jsou opravdu nezapomenutelné. "Matýsek se posral!" ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Najlepší československý rodinný film kinematografie. Prekvapenie bolo pre mňa výkony detských hercov. Sú výborný. 9/10 ()

fars 

všechny recenze uživatele

No zas tak sqele to neni, kdyz ale ja si nemuzu pomoct. V detstvi jsem to videl tolikrat ze mi to prirostlo k srdci, a proto nemuzu hodnotit jinak nez za pet... ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Bezčasí v horách. Nad hrdiny modrá obloha, pod nimi v údolí komunismus, ale ani ten nazabránil, aby se dělaly děti. Za komunismu se ženili a vdávaly všichni - i homosexuálové i tělesně postižení. Ono se totiž nic jiného dělat nedalo - vzít se ve dvaceti, protože novomanželská půjčka za to stála, a pak se množit a množit a množit...A do toho Poledňáková. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto filmu dodat?Vždy se při něm bavím a ještě nikdy se mi nestalo,že bych se u toho i po sto shlédnutích nesmál.Přesně takhle má vypadat kvalitní česká komedie s humorem,který nepobaví jen bandu retardovaných čechů,kteří žerou nové filmy pana Trošky.Sice proti jeho staré tvorbě nic nemám,ale poslední dobou...Ale ne,nebudu tady rozebírat pana Trošku,protože tato komedie je skvělá a rád si jí jednou za rok pustím.Zatím nikdy nezklamala. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

v zaverečnej scene, filmu som mal dojem ze nielen herci a rezis a cely filmový štáb si zo Satinskeho urobili ironicku srandu, napriek tomu davam 5b. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Konečne sa mi podarilo odsledovať celý film, resp. vydržal som až do konca. Predtým sa mi to nikdy nepodarilo, nedokázalo ma to natoľko zaujať. Nieže by to bola nuda, ale ani žiadne terno. Detský krik a džavot mi liezol na nervy, herci iba priemer, okrem teda Jula Satinského, ktorý to ako jediný ťahal. Na komédiu iba málo okamihov, kedy som sa pousmial, o hlasitom smiechu nemožno hovoriť. Nedokážem pochopiť, ako sa toto mohlo v Česku stať komédiou storočia. ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Normalizační komedie se zvráceným základem i obsahem, na kterou jsem nepřistoupil jako dítě a kterou setrvačně odmítám i nyní. Možná vůbec nejvíc over-rated český film... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem film viděl už po několikáté, vždy mě dokázal zaujmout a potěšit. Už jen to svědčí o výtečné kvalitě tohoto snímku. Právem "komedie století". ()

Mitzi 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, vtipné, hezky zahrané... ale do filmů Marie Poledňákové s Tomášem Holým už to mělo poměrně daleko. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímek se mi nikdy neokouká... Pozorovat tři chlapy, jak se marně snaží zvládnout malé caparty je jednoduše geniální.... Nemůžu jinak než 5* ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Tento nejhranější československý rodinný film jsem viděl naštěstí jen jednou. To, že ho každý rok třikrát opakují v telce mne docela mrzí. Není to špatný film, ale je tak trochu přeceňován médii. Když vidíte něco třikrát během 4 měsíců, tak to pokaždé opravdu není to samé. Přece jen se stává v současné době přežitkem. Dětský film ano, ale jen na prodej na VHS a DVD. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jedna z nej českých komedií, i když třeba na Adélu nebo Tajemný hrad v Karpatech to nemá ani zdaleka. Je to sice uplně jiný žánr, ale na poli rodinných komedií drží prim. ()

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama