Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Peter Parker je obyčejný, spíše neoblíbený, středoškolský student. Jednoho dne navštíví vědeckou výstavu, kde se předvádí možnost kontroly radioaktivního záření. Do cesty tomuto záření se připlete malý pavouk, který vzápětí kousne Petera, následkem čehož u sebe Parker objeví pavoučí schopnosti. Poté, co svojí nečinností nepřímo způsobí smrt strýčka Bena, kterého miloval jako svého otce, pochopí, že s velkou mocí přichází i velká odpovědnost. Stává se Spider-manem. Populární komiksový příběh, pocházející z hlavy Stana Leeho, se za dobu své existence dočkal mnoha filmových a seriálových zpracování. Tato verze z roku 2003 čítá 13 epizod. Sledujeme nová Spideyho dobrodružství, v nichž se můžeme potkat s původními komiksovými postavami. Ať už s Peterovými přáteli (Harry Osborne, Mary jane), tak i se záporáky (Electro, Kraven). (Šimpy)

(více)

Recenze (50)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Za mňa absolutérium a absolútne nepochopím nízke hodnotenie (čosi viacej cez 60%...) a veľkú kritiku. Animák "mého mládí" a vynikajúce zachytenie atmosféry Spider-Man-a (aj po dobrých 15-16 rokoch, kedy som ho viel prvýkrát mi pripadá nadčasový). Kombinácia polo-kresleného seriálu so skvelými CGI efektami (už v roku 2003) vytvorila vynikajúci vizuál, ktorý aj dnes vyzerá skvelo. K tomu zaujímavé obsahy jednotlivých epizód, dobrý výber "záporákov", skvelá hudba, zaujímavé postavy... Za najväčšiu (a azda jedinú) chybu považujem, že bola natočená len jedna jediná séria, a ďalej sa nepokračovalo (potenciál tam bol, lebo koniec série bol pomerne temný). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě dobrý seriálový Spiderman stojící především na nesmírně zdařilé a zajímavé CGI animaci, dalo by se směle mluvit o jakémsi neonovém noiru, která ve statických pasážích skutečně hodně evokuje samotný komiks v jeho tištěné podobě.. Samotné zmodernizování příběhu příliš neobtěžuje, fandu naopak zarazí skutečnost, že tvůrci vyškrtli zásadní charakter tety May, v důsledku nakonec příjemně také citlivě volená oční mimika Spidyho masky.. Skutečně velmi zajímavý projekt vezoucí se na vlně úspěchu naopak v mých očích slabých Raimiho bijáků.. ()

Reklama

lilekbig 

všechny recenze uživatele

Zajímavá animace, ze které mě přišlo, že seriál není o Spidermanovi, ale o jeho holce Mary-Jane Watson.. no všimli jste si té krásné prdelky a sexy poprsí..... No jo mělo by se to jmenovat The Sexiest Woman in the World... ale co naplat je to o Spidermanovi a tak nemohu nic jiného říci že toto je super seriál, ale s divným koncem.... za mě 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako ten starej animovanej serial to neni, uz to holt nema tu atmosferu, ale to se dalo cekat. Animace je zvladnuta dobre a zajimava, jen takova drobet psycho, takze si musi clovek zvyknout. Hudba je az na par vyjimek taky velmi slusna. Co se tyce dabingu, tak hlasy jsou zvoleny velmi dobre. No a co se tyce samotnejch dilu, vetsina jich je super, problem je, ze dost casto tu misto nakyho superzaporaka opruzuje jen nakej chcipackej clovek, takze nedojde na zadny poradny bitky, ale zase aspon nejsou ty dily na jedno brdo. Jinak vylozene spatny jsou asi jen dva dily. Akorat bych opravil csfd, jeden dil ma 20 minut a je jich 13. Ty dva posledni jsou nejlepsi, to je slusnej mazec. Taky mi prislo, ze je serial drobet drsnejsi, takze tu par lidi pochcipa a obcas nekomu uklouzne i naky to sprosty slovo. Na puvodni serial to nema, presto to je slusnej nadprumer. ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že to dávají na Disney channelu, vzhledem k tomu že je tam krev a dost výrazné násilí (useknutá hlava, končetiny). Animace není až tak špatná, je to zase něco jiného, podobného, jako fotbalové scény v Galactic Football. Líbí se mi hlavně, že je tam aktivně Mary Jane, což je má oblíbená ženská postava ze světa Spider-Mana. 13 dílů asi tak akorát. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama