Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hned jak Clint a Kate uniknou před novou hrozbou, spojí se proti sílícímu zločineckému spiknutí. (Disney+)

Recenze (35)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Newyorské prostredie, kriminálne podsvetie a street-level hrdina, čoraz viacej to v niektorých ohľadoch začína pripomínať Daredevila. A pevne dúfam, že teasovaný Kingpin sa nakoniec predsa len ukáže, bol by to naozaj skvelý pocit ho znovu vidieť. Tentoraz už neviem vynachváliť precíznu akčnú stránku, sprvu ma ohúrili tie Hawkeyeove akrobatické kúsky, avšak tá naháňačka automobilov to povýšila na ešte vyššiu úroveň. Predovšetkým kvitujem ten one-take záber, ktorý bol vážne dychberúci, ďalšia očividná inšpirácia Daredevilom. Táto naháňačka veľmi solídne pracovala s napätím, ale i podareným humorom, ktorý tkvie z neskutočne zábavnej interakcie medzi Clintom a Kate. Hlášky mi ozaj sadli, či už narážky na všestranné funkcie šípov alebo jednoduché vyvenčenie psa. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposud nejlepší díl. Sympatická záporná postava, velice nápaditá akční scéna s parádními kamerovými hrátkami a stále stejně dobrá chemie mezi Hawkeyem a cácorkou. Pokud to v takovémhle tempu a stylu dojede do finále, není žádný problém a ty první dvě cukrkandlové epizody jsem ochoten prominout. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda Hawkeye zakončuje první polovinu a nadále udržuje nastavenou kvalitu. Režiséra prvních dvou epizod Rhyse Thomase nahradila dvojice Bertie a Bert a nadále servírují zábavné vánoční akční buddy dobrodružství, v rámci akčních scén ovšem předvádí o poznání zajímavější věci a vyvolají tužbu potom, že seriál bude kvalitami jen gradovat.   Trailer lákal na zajímavou akční automobilovou honičku, v celkovém součtu je poté tato sekvence prozatím nejlepší akční scénou seriálu. V Hawkeyovi ovšem především nadále zatím funguje humor, kdy ze s Clinta Bartona stává solidně hláškující akční protagonista, který by si mohl podat ruku s Johnem McClanem či Martinem Riggsem (i když pochopitelně ne s tak ostrým jazykem). Především ovšem nadále funguje chemie mezi Jeremy Rennerem a Hailee Steinfeld, kdy se její Kate Bishop nadále projevuje jako případná zajímavá postava pro budoucnost Marvel Cinematic Universe.   Výrazný prostor zde dostává postava hluchá Echo v podání hluché herečky Alaquii Fox. Ta dostává svůj origin, neprezentuje se jako vyloženě černobílá postava a naznačuje, že její chystaný vlastní seriál by mohl s touto postavou předvést zajímavé věci. Především i díky náznaku toho, kdo za hluchou Echo drží ochranou ruku.   Zatím se pořád Hawkeye především jako zábavná akční komedie, třetí epizoda má ovšem i pár silných momentů. Jako je právě představený původ nové postavy Echo či scéna, kdy je Clint konfrontován s tím, že by chtěl strávit Vánoce se svou rodinou, aktuální komplikace mu to ovšem jen tak neumožní. Hawkeye tak očividně má srdce na pravém místě, což dokazuje i nadále sympatická přítomnost psa Luckyho.   Ty největší trumfy Hawkeye pravděpodobně ještě skrývá, zatím ovšem startuje skutečně slibně. Následující tři epizody snad kvalitu minimálně dodrží...... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně lepší díl, ve kterém se něco děje. Hlavní záporačka je celkem sympatická a má motivaci pro dopadení Rhonina. Co mi ale pořád leze na nervy, tak jsou to rozhodně nepovedené vtipy. Jako třeba v situaci, kdy Kate s Hawkeyem uniknou celé bandě záporáků, načež si Kate vzpomene, že nevyvenčila psa. Ha ha. Stupidní jsou rovněž situace, kdy se hlavní hrdinové baví o důležitých věcech v taxíku a přitom se tváří, že je taxikář nemůže zaslechnout. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Skvělé využití šípů, interakce hlavních protagonistů a i emoční scéna s Nathem. Možná mi trošku vadí Clintovo chování v určitých situacích, ale to je minimum. Co je bohužel na tomhle seriálu hodně znát je rozpočet, a to hlavně ve scéně při autohoničce (to ovšem vynahrazuje skvělý one-take záběr). Zajímá mě co bude dál a setkání dvou postav na konci snad bude takové jak ho očekávám. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo zlepšení. Záporák mě dokázal zaujmout. Jedná se o dobře představenou postavu. Přišla hravá akční podívaná a tým Clint+Kate předvedl dynamickou spolupráci. Snad se zbytek seriálu ponese ve stejném duchu. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to nějak začíná rozjíždět, a zatím to působí hodně zajímavě. Určitě půjde o další povedený MCU seriál, a nejspíše zase úplně jiný šálek čaje než ostatní, za což jsem rád. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny 3 díly jsou na jedno brdo (proto použiju stejný komentář ke všem)  jedna akční scéna co je solidní a zbytek prázdnota. Působí to na mě jako zatím nejslabší seriál z tohoto roku (neviděl jsem WandaVision a ani nechci) . Je smutné jak málo lidem stačí ke štěstí kdyby to natočilo Dc tak každý tu nadává , že to točí Marvel skoro každý se z toho udělá. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je mazec. Kdo viděl Daredevila, musí poznat hlas Vincenta D'Onofrio i po jedné větě a tím pádem i co to pro seriál znamená. A mazec pokračuje i dál (ta narážka na komiksový kostým Hawkeye byla fenomenální). Tohle je Hawkeye, kterého jsem čekal a jaký doufám, že bude až do konce. Pozn.: “nerozmlátím Challenger z roku 72”, je něco co jsem si přál slyšet ve filmu/seriálu celý život. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když ta čtyřka není zcela objektivní a vůči Hawkeyeovi jsem měl po traileru ze všech letošních seriálových Marvelovek nemalé předsudky, nyní musím uznat, že se mimo What If konečně dívám na výplod, který mi nepřijde zcela zbytečný. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím bezpečně nejlepší epizoda, skvělý mix akce (honička v autě přímo vytažená z Fractionova komiksu je už teď jedna z mých nejoblíbenějších akčních sekvencí v phase 4), emocí (Clintův rozhovor se synem mě až překvapivě dojal) a humoru (Clint a Kate jsou spolu úžasná dvojice a jejich hašteření mě nepřestává bavit). Maya Lopez alias Echo dostává skvělé into, které výborně představuje její postavu a origin, ale také nastiňuje hlavního záporáka celé série… myslím, že všichni víme, o koho jde :). Celkově žeru vibe celého seriálu, srdečná akční komedie zasazená do vánočního New Yorku… miluju to. 9/10. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz som sa zlakol, ze neuvidime legendarny teleskopicky mecik. :) Infantilnost strieda infantilnost, ale aspon nam pekne vykreslili zivot tajomnej unoskyne, jej schopnosti popri jej hendikepe. Renner posobi rovnako otraveny ako v predoslom dieli. Len pre skalnych a publikum, ktoremu tieto "teen vs. adult" doberacky imponuju. Do vaznejsich vod s tymto hrdinom zial asi nezabludime. Rychloposuv isti. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdejší procenta pro mě hodně přestřelená, díl od dílu se, opravdu velmi nepatrně, úroveň zvedá, což ale vzhledem k sebevražedně prázdnému rozjezdu znamená, že i po třetím dílu Hawkeye selhává velmi úspěšně ve všech ohledech. ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně si po tolika letech vyhrávají s druhy Clintových šípů a nedostáváme jen výbušné, normální a šípy s lanem. Dále tleskám nad skvělým a silným rozhovorem mezi Clintem s Natem, dobrou akcí v autě a v budově a opět úžasnou chemií mezi ústřední dvojicí. Teď jsem zvědav jak se konec vyvrbí v další epizodě a jestli to setkání skončí tak jak to znám z přelohy. ()

Reklama

Reklama