Reklama

Reklama

Tenkrát poprvé

(seriál)
  • USA Never Have I Ever
Trailer
USA, (2020–2023), 19 h 5 min (Minutáž: 22–33 min)

Kamera:

Rhet Bear

Hrají:

Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Ramona Young, Martin Martinez, Mark Collier, Isai Torres, Adam Shapiro, Lee Rodriguez, Gilberto Ortiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Američanka indického původu prodělala traumatický rok a teď chce hlavně místo outsidera být oblíbená. Jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to neulehčují. (Netflix)

Recenze uživatele tom.nosek k tomuto seriálu (1)

Tenkrát poprvé (2020) 

1. řada: Ač se seriál zezačátku rozjíždí dost pomalu a sám už nejsem teenager, konec se fakt rozfrčel a závěrečný díl byl fakt hodně dobrý. Vypravěčský styl seriálu přinesl zajímavý pohled a cameo Andyho Samberga a plakátu Popstar bylo fakt super. Předpokládám, že seriál dostane druhou sérii, takže uvidíme, jestli se postavy někam posunou. Na to, že Netflix tlačí různé minority (národnostní, vyznáním, rasou apod.), taková Netflixová klasika už, tak si tento seriál z toho zároveň i místy dělá srandu. Tomu vděčíme možná Mindy Kaling a její nekorektní Officové škole. 4*. 2. řada: Tato řada je do velké mírky kopírka řady první, jen se řeší trošku něco jiného. S sebou si to nese své výhody i nevýhody. Opět sledujeme pomalejší začátek, opět Devi dělá zásadní chyby. Oproti první řadě je tu méně nekorektního humoru, na druhou stranu se tu o něco lépe stihnou vykreslit hlavní mužské postavy. Stále 4*. ()

Reklama

Reklama