Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 5

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (77)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké čtu doposud recenze na čtvrté pokračování potvorácké animované série, jsem čekal opravdový průšvih. Sice se nedá říci, že by Hotel Transylvánie každým svým navazujícím dílem rozkvétal, v rámci tendence dojit značky na maximum skrze velké množství sequelů stále ale jde o milou zábavu na poklidný večer, za kterou by se nestyděl ani Adam Sandler, pokud by setrval jako její součást. Chápu krok skipnout kina a udělat promo Amazonu, ale nepobírám všeobecný hate. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekonal, ale určitě to za mě nebyl průser jako trojka. Bylo tu několik fajn nápadů a vtipů u kterých jsem se solidně zasmál. Bohužel co kazilo celkový dojem byl ukřičený a pro mě nesnesitelný Johny. Tahle postava mě irituje už od začátku série, ale tady to vyskočilo na nový level. Tentokrát se tvůrci soustředili na mladší publikum, než dříve a bylo to znát, což zamrzí. Každopádně nápad udělat z hlavní skvadry lidi mi přišlo super a z blobíka puding? TOP. Pokud budou další filmy, určitě mrknu. Za mě 3* ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele

"Hotel Transylvánia: Transformánia" sa neuveriteľne vlečie a preto ho vypustili rovno na Amazon Prime. Keď hovorím, že sa neuveriteľne vlečie, myslím tým, že vykráda predchádzajúce filmy! Napríklad v originálnom "Hotely Transylvánia" ma otec upír problém prijať svojho neuveriteľne otravneho ľudskeho zaťa. Tu vo štvrtom filme je zať ženatý s Draculovou dcérou... a otec ma STÁLE problém ho prijať. Zdá sa, že príbeh hovorí, že je to kvôli otcovým predsudkom, ale mne sa to zdalo skôr preto, že ten zať bol neskutočne otravný a namyslený. Čo sa mi teda na tomto filme páčilo? No animácia je pekná. Okrem toho sa zdá, že príbeh kričí "vydaný rovno na DVD alebo streamovaciu službu ako je Netflix alebo Amazon Prime". Mladšie deti si to pravdepodobne užijú... a rodičia... ktorí sa pozerajú, by mali mať pravdepodobne po ruke nejaké pletenie alebo laptop. Film ich bude nudiť, ak videli predchádzajúce filmy, pretože príbehu nestojí nič v ceste inovácie alebo originality. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvania 4. Najprv som si pomyslela, no čo tam vedia ešte nové vymyslieť a čuduj sa svete, aj štvrtý diel baví :-) a dokonca je to aj celkom originálne. Tentokrát si Dracula vyskúša, aké to je byť smrteľným človekom a naopak Johnny zistí, aké výhody a nevýhody to má, keď sa z neho stane drak. Spoločne sa vydávajú na dobrodružnú cestu do džungle. Pekné 3*. Bude aj piate pokračovanie? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Uřvanější, naspeedovanější a hlasitější animák jsem nejspíš ještě neviděl. Místo toho odešel humor, vtip a všechno sympatický, co udělalo jedničku tak příjemnou a zbytek série se na tom ještě jakžtakž svezl. Tady se už ale nepohybujeme na neutrál, ale spíš stojíme. Je to šíleně z rychlíku, vtipy nevyzní, nebo na ně divák nemá ani čas a celý to vypadá prostě lacině. Jen jako snaha vytřískat ještě nějaký ten dolar. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Film začína a končí pohľadom na stavajúci sa hotel Transylvánia. (belinko)

Reklama

Reklama