Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Buď vás uchvátí, pobaví, nebo znechutí. Můj případ je jasnej. /Jackass 24 Hour Takeover (2008) - 23.2.2008 vzal Knoxville a spol. útokem vysílání MTV v New Yorku a tohle z toho vyšlo. Jedná se spíš o podívanou pro hardcore fans, protože dobrých stunts je minimum - je to spíš o pohodě, rekapitulaci historie show a pravém Jackass spirit:) ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej nářez, jakejch se v televizi moc nevídá. Tahle partička hovádek mě každý pátek večer dokonale rozesměje. A sám šéf Johny Knoxville je magor největší, kam na ty nápady chodí, tak to fakt netušim. Nezbývá mi než doporučit, každý pátek večer pustit povinně MTV. Hudebně stojí za velký h.... , ale tohle se jim povedlo. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je to prosté jak úder kriketovou pálkou do koulí. Modřiny, naražené kostrče, krev, zlomeniny, moč, stolice, zvratky, to všechno je jejich - dálkový ovladač je váš.. Pod lebkou se zkříženými berlemi se odehrává primitivní, ale účinná zábava - doma ji však děti nezkoušejte, jednak máte rozum a hlavně, nejste na výplatní pásce MTV.. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

50% - Primitivní zábava... Naprosto odsouzeníhodné... Ale... Já jsem to málokdy přepnul. Úchylky Knoxvilla a spol. se ubírají několika směry. Ten směr vedoucí od fekálních hrátek k bolestivým ranám do slabin mi nikdy neseděl (záhada, co?). Ale některé příšerné kaskadérské kousky, stejně, jako překvapování kolemjdoucích nic netušících lidí různými blbinami mě dost bavil. Nemám rád MTV, a ačkoli dávám této show jen průměrné hodnocení, považuji ji za jednu z nejlepších z těch, co tam běží. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Parta magorů - v pozitivním slova smyslu - sere, blije, kope se navzájem do koulí, sjíždí kopce na různých pojízdných blbostech, díky čemuž neustále padají na hubu, a dělají si srandu z lidí na ulici. Je škoda, že právě jen poslední zmiňovaný mi přišlo vtipný, protože reakce kolemjdoucích stojí fakt za to. Třeba takový "Brad Pitt got kidnapped" byla vynikající ukázka. Jako smál jsem se když došlo i na kopance do koulí a podobný hovadiny (vyjmenovávat to fakt nebudu, protože toho je moc), ale hodněkrát se to opakovalo a málokrát v tom byla nějaká výraznější změna, která by mě donutila se zasmát znovu. Každopádně kdybych měl tu možnost, tak se k nim nejspíš klidně přidám. Hodnoceno: 3 série. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama