Reklama

Reklama

Epizody(8)

Život rodiny se obrátí naruby, když je syn obviněný z vraždy spolužáka. V dramatickém thrilleru z právnického prostředí, adaptaci bestselleru Williama Landaye. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Landayova předloha se táhne jako sýr. I proto obdivuju, jak ji Bomback dokázal přepsat do kvalitativně rovnoměrnýho, solidně gradujícího rodinnýho hororu. Se sedmou soudní epizodou, která je fantasticky napsaná. S herci, který někdo na svý role vybral neuvěřitelně dobře. Dvakrát škoda, že drsnej závěr z knížky, díky kterýmu si čtení pamatuju i po těch letech, je tu trochu na sprosťáka obroušenej do hladka. Změna neprospěla. A přistřihla jednu hvězdičku. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

Apple minisérie - (9/10) : Miluji seriály/filmy z prostředí právníků a soudů obecně. Zde se moje potěšení mohlo naplnit plnými doušky. Nejlepšími aspekty této skvělé minisérie od Apple je bezesporu hudba. Nahání vám husí kůži a o úzkosti ani nemluvím. Další na seznamu je scénář, který je vybroušený jako do dokonalého drahokamu. Neotřelým vyprávěním příběhu a ještě lepším vyvrcholením si mě scénář naprosto získal. Posledním a největším tahounem celého seriálu jsou naprosto bezchybní herci. Ta neskutečná elegance, která sálá z Chrise je neskutečná. U něho by jste se i hádali, že je právník a normálně se tím živí. I obsazení Jacoba bylo výborným tahem. U něj si vůbec nejste jisti jeho vinou/nevinou. Ve zkratce jde o trefu do černého ze strany Applu a já budu s očekáváním vyhlížet jejich další projekt. Nejlepší epizoda: Job (E07) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poutavý seriál, který kombinuje rodinné a soudní drama o následcích vraždy mladého chlapce, která silně zasáhne rodinu jejichž syn je z vraždy obviněn. Seriál není detektivkou a nějaké "pátrání" a hledání důkazů je na vedlejší koleji. Více se zaměřuje na postiženou rodinu, to jak se jim změní život, jak je vnímají přátelé a hlavně, kde je skutečná pravda. Seriál táhnou slušné herecké výkony a profesionální technická stránka. Naopak pokulhává scénář, který sice dokáže předvést poutavé dialogy ale nemá žádné překvapení nebo jakkoukoli inovaci v rámci příběhu, který není ničím novým a vlastně po celou dobu jede ve známých kolejích a hlavně nedokáže utáhnout všech 8. sérii, které jsou zbytečně natažené, přestože nikdy nepřijdou s ničím vyloženě novým nebo zajímavým. Zkrácení o dva díly, by výsledku jen pomohlo. Slušných 70% ale po vtahujícím úvodu, jsem čekal více. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Apple nenastartoval zrovna nejlépe. Nenabídl vyloženě konkurenci, co více ani ne ve většině kvalitní obsah. O to větší je toto překvapení, stylizované do určitého severského drama s krimi podtextem, ale v americkém prostředí. Slibně to začíná, slibně končí, ale prostředek k tomu je určité pohazování příběhem sem tam, nějaká omáčka, která není vyloženě kyselá ani trpká, ale už jste ve filmu slízli lepší. I přes sympatické herecké výkony, příjemně temnou stylizaci kamery i prostředí nebo i dostačující hudbu se nedá říci, že jsem byl plně spokojen a naplněn očekávání z popisů nebo i prvních epizod. Stále ale ve výsledku mluvíme o jednom z nejzajímavějších počinů, který u Applu zatím vznikl. Což je po přibližně tři čtvrtě roce existence s (údajně) konkurenceschopným portfoliem sakra málo. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Opravdu vynikající seriál, psychologický, ale přitom velice napínavý. Capitán America dostal (nebo si ji koupil - když film i produkoval, to je fuk) konečně skvělou a chytrou civilní roli, ve které nezklamal ani v jediné scéně. Ale i Michelle Dockery hrála maminku až na krev - bylo snadné se vcítit do obou rodičů. A zároveň převelice děkovat osudu, že tohle nás snad nikdy nečeká. Připomínku bych měla jen ke stopáži, myslím, že šest dílů by bohatě stačilo - a mohlo to být našlapanější až k úplné dokonalosti. Budu doporučovat všem, koho znám. :) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Rovnako ako dej seriálu, aj jeho natáčanie prebiehalo v meste Newton, štát Massachusetts. Taktiež scény z Mexika sa natáčali v Mexiku, v oblasti Nuevo Vallarta, štát Nayarit. (Real Tom Hardy)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama