Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do voleb zbývá pár posledních týdnů a Washington zoufale shání presidentského kandidáta. Někoho, kdo s určitostí prohraje. Volba padne na Mayse Gilliama (Chris Rock), neznámého politika okrskového formátu. Mays záhy zjistí, že je jen nastrčenou figurkou a rozhodne se, že si kampaň pořádně užije. Z bratra Mitche (Bernie Mac) udělá kanditáta na vicepresidenta a rodinný tandem si začne získávat přízeň Ameriky. Scénáře, režie i hlavní role se ujal populární komik Chris Rock. Povedená komedie o tom, jak obyčejný kluk k presidentování přišel, se stala nečekaným hitem a potvrdila, že vysoká politika je vlastně veliká legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

"Ty vole", Obama me svym proslovem dojal. To jsem koukal jak splnil domaci ukol a zjistil si co ma jeho zeme za problemy a daval v prubehu smysl (chtel jit do vedy, zlepsit skolstvi ...). Mimochodem je to prvni proslov US prezidenta co jsem videl, teda krome Chrise.

Oldis_rab

Oldis_rab (hodnocení, recenze)

Tento film ma jistou nadcasovost, blabolici letiti politici, volby. Skoro jako kdyz volili v USA Obamu.

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Začátek nebyl vůbec špatný, ale potom šla úroveň tohohle dílka rapidně dolů, až klesla nejenom na nulu, ale potopila se hluboko pod pomyslnou hladinu a už se nevynořila. Asi se utopila pokoj její duši.

Reklama

Reklama