Reklama

Reklama

Bývalí agenti státní bezpečnosti berou spravedlnost do svých rukou poté, co se dozvědí, že policisté unesli syna jednoho z nich... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film zpočátku vypadal jako videozáznam ze setkání polských policejních penzistů, aby se krátce nato transformoval v nejdrsnější část celé trilogie. U předchozího dílu jsem si stěžoval na těžko uvěřitelný příběh, to tentokrát nehrozilo, celý snímek byl, bohužel, naprosto realistický. Stará garda sehrála svůj part parádně, mladá krev se nedala zahanbit, pan Pasikowski měl všechno plně pod kontrolou, takže mou povinností už bylo jen to, abych se dobře bavil. Hrdě hlásím, že jsem tuto povinnost splnil. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tyhle polské hafany já miluju! Kam se hrabou skandinávské krimi. Obsazení luxusní, od radosti hodnotím známkou nejvyšší, Linda je špica a pro Marcinka mám prachsprostou ženskou slabost. Polská kinematografie mě málokdy zklame, polští herci jsou lepší, zajímavější, živočišnější, větší ;) , než ti naši Hrzánové, Brodští, Hanzlíci, lišky a Taclíci ..., ženské zase mnohem pěknější a šarmantnější, čili není o čem. Ne teď vážně, pojetí těchto jejich akčních krimi je vážně senzační a nesmírně zábavné. Scénář je brilantní, parádní hudba, evidentně se nešetřilo na ničem, fajn. Moc fajn. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dát si to v těsném závěsi za druhým dílem, je tak trošku šok, protože těch lety mezi dvěma díly uplynulo opravdu velmi mnoho a hlavní hrdinové už nejsou mladíci, ale to nic nemění na tom, že se nám dostane, drsnýho příběhu a já smekám před Polákama v jedný věci, viděl jsem jak Władysław Pasikowski natočil akční scény v 90 letech, působilo to amatérsky a směšně, no ale co předved tady, to je první liga. Je to jasně nejdrsnější díl celé série, postavy, kterým prostě nemůžeš fandit i když samozřejmě hlavní hrdinové by tu šanci měli, ale oni zrovna nekonaj dobrý skutky. Herec ky je to polský čili bezchybný. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Občas mi připadalo, že se tu střihač utrhl ze řetězu, protože místo mi to moc nedávalo smysl. Ale tohle je jeden z těch filmů, kde to zase tolik nevadí. Linda společně s dalšími starými estébáckými psy dokáže mladým zkorumpovaným policajtům pořádně zatopit, Dorociński coby jediný spravedlivý působí dostatečně důvěryhodně a Dominice Walo stačí, že je krásná. není to sice to nejlepší, co Pasikowski natočil, ale pořád je to víc než jen dobré. 75% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Do pjerdole, mám za sebou další polskej kousek. Tentokrát z trilogie, která vznikla už v roce 1992 a já to vzal chronologicky od zadu, aby´to mělo větší přemejšlení :o). Opět ukázka kvalitní filmařiny. Pomsta, o tomhle slovíčku to celý je... Stejně jako v českých filmech se i v tědlech objevujou pořád stejný herci, ale narozdíl od těch našich filmů, tyhle maj tempo napětí a akci... Jop, už sosám 1.díl a esi se povede, tak si nakonec dám 2. :o) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama