Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falešné zprávy, zavádějící titulky nebo neuvěřitelné a přesto nečekaně pravdivé fotografie. To vše komentují Halina Pawlowská a Aleš Háma v novém zábavném pořadu České televize. Každý týden se k nim připojí dvě známé osobnosti a společně se pokusí rozpoznat smyšlené od skutečného. Pořadem provede moderátor Tomáš Měcháček. To se ví, že na tom asi něco bude, když k tomu existuje fotka. To se ví, že je to pravda, když to píšou na internetu. Nebo není? Falešné zprávy, dezinformace nebo i fámy jsou tu s námi už dlouho. Kdysi se věřilo, že je země placatá. Dnes se tomu smějeme. Pojďme se pobavit i nad zprávami, mýty a drby, které kolují bulvárními médii, sociálními sítěmi nebo prostřednictvím emailů dnes. Poznáte, jestli je fotografie skutečná nebo byla upravená fotomontáží? Odhalit manipulace mají za úkol i dva soutěžní týmy, které budou v několika kolech rozlišovat pravdivé zprávy od falešných. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnej pokus o satiru a k tomu recyklace dávno vyvrácenejch drbů a nesmyslů. Kdo má internet a pohybuje se na sociálních sítích, se bude lochat a brečet. Idiotovina pro idioty. Čekal jsem vyvracení nebezpečnějších hoaxů, čehož je poskrovnu. Koho, do prdele, zajímá, jestli má Dáda Patrasová falešnej profil? Cílová skupina? Nevím... ()

Stumbleine odpad!

všechny recenze uživatele

Další propagandistický sračkoidní úlet eurohavlistů a kosmopolitních "pravdoláskařů" za peníze všech daňových poplatníků. Stejný úlet, jako když se Zemanovy a Babišovy "lži" snaží vyvracet skvadra Zemana a Babiše k smrti nenávidějících mladých "uvědomělých" liberálně-levicových eurosvazáckých studentů pražských VŠ, prostřednictvím svých projektů typu "demagog.cz, financovanými ziskovkou Open society fund strýčka Sorose😏💩 ()

garry odpad!

všechny recenze uživatele

Halina, Háma, Gondíková, Dejdar a další dokážou za peníze udělat cokoliv? K podobným agitačním pořadům se snad nesnížili ani bolševici. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Pravda je, že je to místy i zábavnější než pořady Jaromíra Soukupa. Ale bohužel kvalitou i pojetím to zapadá spíše do tragických eskapád TV Barrandov než do jiných pořadů ČT. Když už se nějaká televize rozhodne vysílat o dezinformacích, a od ČT bych to očekával, tak by to měla dělat pořádně. ()

maraHCV 

všechny recenze uživatele

Výborná myšlenka,o tom žádná!Nenávidím to proruské trolení v evropě i všechny české ovečky které ač chtě či nechtě rusákům pomáhají v tomhle zkaženém díle!Pořad na veřejnoprávní ČT který by na podobné věci upozornoval a označuje je potřebujeme opravdu nutně ale "To se ví" je formou i obsahem uplně mimo!!!Velká škoda! ()

Davidaxik odpad!

všechny recenze uživatele

To je něco strašnýho ty vole... Kde nechali ti z ČT mozek Doprdele?! Která píča to schválila?! To tam není nikdo, kdo fakt chce nějak POMOCT?! Trapné vtipy. Nemožný moderátor. Strašný... Ty vole, STRAŠNÝ! ()

charlee.dog odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se smějí Soukupovi a ČT vyplodí toto? Vrchol nevkusu veřejnoprávní televize zaměřený na diváky s IQ +- 60 placený z koncesionářských poplatků. Já jen čekám kdy o tom zlém Babišovi natočí i večerníček. Milion chvilek nenávisti rozhodl, že Babiš se musí pomlouvat ve všech pořadech ČT. Opravdu vrchol trapnosti. Tak to byla hrůzná podívaná, ČT klesá čím dál níž. Bohužel za naše peníze. ()

ABC1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zadání je jasné: co nejvíc se navážet (chcete-li dehonestovat) do Zemana, Babiše, Soukupa, dále asi Ovčáčka aj., také do soukromých televizí, včera to byla Prima, která podle čt vysílá dezinformace, příště to bude Nova a Barrandov a následovat další "proruské" servery, že! Pro člověka, který vyrostl v totalitě, je to jen návrat v čase....bohužel!!! Jediné řešení je zrušit veřejnoprávní média, která už jsou v dnešní době přežitá a peníze daňových poplatníků dát na nějakou bohulibější činnost. ()

Drussus odpad!

všechny recenze uživatele

Mám podezření, že ten kdo tomu dal víc než "odpad" moc funkčních vazeb v mozkovně mít nebude. Moderátor - neznám. Taclík - má dluhy, bere všecko Halina - sebrali jí Rybičky, zemřel jí manžel, musí se nějak živit Háma - zlatý časy taxikářský Gondíková - blbost na bíledni a hrdě. soudruh ředitel Dvořák - nic lepšího od něj čekat nemůžeme. Vzkaz pro hrdé mozkofoby Gemini, Spinosaurus, Slajsik, codeas: Skočte si na tomografii, snad se ještě dá povzbudit činnost. ()

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

To se v ČST snad posrali, ne? Vždyť tam normálně používají argumentační fauly a lžou. Ty čtyři zaprodanci z prvního dílu u mě skončili. Ono už bylo v první vteřině jasný, že to bude shit. Kdo tleská sám sobě na začátku, aniž by vůbec co předvedl, to prostě musí být k-ou kot. ()

Poryv 

všechny recenze uživatele

Dle komentů pořad s potencí zvýšit tlak fanouškům osy zla (Zeman, Babiš, Okamura, Filip, Soukup). Dávám pět hvězd, které vás potěší. Jsou rudé a pěticípé. ()

Reklama

Reklama