Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Itálie, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrají:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Nula nula nula odhaluje temná tajemství světového obchodu s kokainem, od jeho výroby až po dodání na místa konečné spotřeby. Je to cesta do hlubin složitého, důkladně propracovaného systému, který se vyznačuje nejen násilím a krutostí, ale také vysokou odborností, zručností a představivostí. Od džungle až po mrakodrapy, od Mexika po Paříž, přes rovníkovou Afriku, země Maghrebu, Kalábrii, ve světě obývaném zločinci a byznysmeny, zoufalými lidmi i miliardáři, je vše propojeno neviditelnou a magickou lajnou kokainu. V této nelítostné mocenské válce jsou všichni zúčastnění, od malých lokálních dealerů až po kmotry nejvlivnějších zločineckých organizací, nuceni bojovat a riskovat své životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech naprosto nudných a nezáživných dílech to vzdávám. Chápu, že se takovéto materiály mohou líbit několika lidem, ale drtivé většině? Nulový zájem o hlavní postavy, které nějak běhají sem a tam bez nějaké větší motivace, přidávání nedůležitých postav k zašněrování a prodloužení děje, tři dějové linie, jedna nezajímavější než druhá. Katastrofa. Atmosféra je jedna dobrý věc, hudba další, která dominuje. Ale po čtyřech dílech jsem zjistil, že mě nezaujala ani jedna jediná minuta tohoto příběhu, který je menší pokus Amazonu/italské produkce napodobit úspěch Netflix Narcos, které ani samo o sobě nebylo záživné až na to, že je to temnější, italské, ale zase s linkou Mexikánů a stejně se tam ani nemluví anglicky. Což je ale to poslední na tom, co by mě vadilo. Důležitější spíš pro mě bylo, že scénář a dramaturgie se zastavila někde na bodu vymýšlení prvního námětu. A tam zůstala. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Dávám plný počet jen abych v případě dalších řad mohl výrazně ubrat. Pokud mě má biják zaujmout jako napínák a krvák, pak na nějakou tu logiku zas až tolik nehledím. Pokud se ovšem hodlá blýsknout (alespoň občasnou) nadstavbou jako že ,hele todle se možná i děje´ pak blbosti v ději jen těžko skousávám. Ale jinak těch pět hvězd v pohodě, páč v r. 021 v TV stejně nic lepšího nebylo. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZKLAMÁNÍ NEZNÁ SLITOVÁNÍ…“ ///  Napadlo vás, jak asi vypadá cesta několika tun kokainu z Mexika až k vám do rypáčku? To si takhle objednáte u prostředníka… Skoro jako cestopis. Itálie, Mexiko, Senegal, Sahara s návštěvou Džihádistů, Casablanka… prostě dobrodružství, který může připravit jen spojení mafie s kokainem. Seriál vypráví o hodně věcech, který jsem jinde neviděl. To vyprávění je sice chronologický, ale vždycky když dojde k „průseru“, vidíme zpětně jeho pozadí. Možná to zdržuje, možná je to zajímavější… nevím. Zajímavý ale je, jak ukáže kulturní rozdíly mafie v Mexiku a Itálie. Duo Stefano Sollima a Roberto Saviano opět nezklamalo!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2013 napsal Roberto Saviano, neznám. 2.) Návštěvy u nás zavíráme zásadně do chlívku.  /// Thx za titule „Barbora Knobová“ a „saurix“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu Fasoliho zálibu v přeskakování časových linek, kdy začátek je konec a naopak. Ničemu to nepomáhá, jen to vše komplikuje, takže 40 minut prakticky nevíte, která bije, protože neexistují souvislosti. Příběh je tím pádem také v tahu. Napětí téměř nulové právě díky časovým nesouladům, které  způsobují celkovou nelogičnost. Proto jen slabé průměrné hodnocení. Výborný výkon Dana DeHaana. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suburru film jsem viděl a ta mě dostala do kolen, ale jak jsem narazil náhodou na tuhle sérii, věděl jsem, že to chci vidět a že na konci všichni skončí, jak si zaslouží... Rozmáchlost byla jak u hollywoodského filmu, Itálie, Mexiko, Afrika, Amerika. Postavy výborně zahrané, že každému jsem věřil v to co dělá a z jakého důvodu to dělá...Akce neměla chybu, víceméně mexičani a džihádisti, (v mexické části jsem si hned vzpomněl na Tropa de Elite = co nejdřív musím shlédnout). Italská část byla drsná, nechutná a věřím že někde opravdu tam tak žijí (a na dovolenou tam nejedu). Celá minisérie byla jízda, občas se něco někde trošec loudalo, ale vždy přišlo cosi, co to zase nakoplo. Těch 8dní/8dílů za to stálo! A klidně bych koukl jak to chodí v Rusku :) 8/10 PS.: Tak rád bych viděl seriálovou Suburru a Gomorru... :´( ()

Galerie (89)

Zajímavosti (4)

  • Názov seriálu odkazuje na spôsob, akým sa v Taliansku klasifikuje múka podľa rafinácie – 2, 1, 0 a 00 – kde dve nuly znamenajú najčistejšiu. Tri nuly v tomto prípade znamenajú čistý kokaín. (Real Tom Hardy)
  • Chris Lynwood (Dane DeHaan) trpí Huntingtonovou chorobou, kterou získal od své matky. Huntingtonova choroba byla poprvé popsána v roce 1872 americkým lékařem Georgem Huntingtonem. Jedná se o neurodegenerativní onemocnění, které se projevuje nejčastěji okolo 40. roku věku, ale vzácně se příznaky mohou objevit prakticky kdykoliv (ve 2 či v 80 letech). Mezi příznaky dominuje porucha motoriky, změny osobnosti (deprese, psychóza, paranoia), postupující demence a nakonec smrt. Nemoc trvá 10–30 let a neexistuje na ni lék. (Rollo_Tomasi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama