Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Film 'Pravá blondýnka' měl u diváků vcelku úspěch a tak se tvůrci rozhodli natočit další příhody velice naivní, ale úspěšné Elle Woods v podání grandiózní Reese Witherspoon. Tentokrát se vlivem osudu dostane až mezi politiky ve Washingtonu, D.C. Ale bohužel, nějak to moc nevyšlo. Veškeré kouzlo předchozího snímku je pryč. Naivita a ztřeštěné chování růžové blondýnky je již očekáváno a tak už tolik nepobaví. Přesněji řečeno, nepobaví vůbec. Tady zkrátka platí, že opakovaný vtip už není vtipem. Luskání v kongresu má co do činění s trapností. Citovými výjevy se tu dost tlačí na pilu. Dojemné scény úspěšnosti hlavní postavy fungují, což je asi to jediné, co se na celém počinu povedlo. Možná v tom byl i jistý úmysl. Každopádně je tento snímek značně nepovedený a zbytečně shazuje předchozí díl. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Banda uječených blonďatých krav..Nic víc...Vlastně je tohle něco jako ,,remake" na jedničku. Elle má na začátku nepřítelkyni a na konci filmu se z ní stane přítelkyně. Elle se na začátku něco nedaří, ale na konci se jí to podaří... Jediný rozdíl je v tom, že je to tentokrát pěkně trapný a hlavně NEvtipný... ()

Reklama

lift666 

všechny recenze uživatele

Páni. To jsem opravdu nečekal. Viděl jsem to podruhé (po hodně dlouhé době, byl jsem na tom v kině (takže někdy v srpnu 2003) a ted jsem to viděl podruhé v TV (5.5.2007) a stalo to, co se stalo s prvním dílem. Zase to bylo mnohem lepší než první podívání. Takže vím všem, co tomu dávate tak nízké hodnocení. Koukněte se znova. Ne nuceně... Až to zase budou dávat v televizi a vy budete mít volno, koukněte se znova a změňtě. Pak by určitě tento film neměl černou barvu, kterou si absolutně nezaslouží. (proto dávám 4*, jinak bych dal asi 3*)... Takže za 60% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ugh, priamy útok na inteligenciu diváka zaplavením ružovou farbou a teplými psami. Tento film by mal mať podtitul "Od blondínok, o blondínkach, pre blondínky." a sedelo by to dokonale. Miestami mi bolo fakt trápne za tých hercov čo tam boli nútení robiť, ale dať jednu hviezdu mi príde až moc kruté. Bolo to síce strašne hlúpučké, ale zabaviť sa na tom dalo a nespôsobilo to väčšiu ujmu ako dočasné zníženie IQ. 4-/10 ()

eMeMko odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady, po dlouhé době jsem zhlédl něco, co můžu s klidem ohodnotit jako odpad. Pokud mi u předchozího dílu hodinka a půl utekla jako voda, tady to bylo naprosté utrpení. Děj se neuvěřitelně vlekl, herecké výkony byly strašné a hlavní zápletka s čivavou mě donutila k přemýšlení, na čem všem Kate Kondell jela, když psala tomuto “zázraku” scénář. Více k tomu asi nemám co dodat. Za vše mluví i to, že ačkoliv mě má žena první díl doporučovala, od tohoto druhého mě již odrazovala. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Reese Witherspoon (Elle Woods) požádala produkci, jestli by si po natáčení mohla nechat veškeré značkové oblečení, které ve filmu nosila. (HappySmile)
  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)

Reklama

Reklama