Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem ujetý. Rodinná špionážní pi*ovinka, která ovšem má záběr na co nejširší publikum a taky se tomu minimálně v polovině případů podařilo. Spíše pro děti školního věku, menší nebudou chápat, starší se prakticky celou dobu smát (teda pokud neprožívají pubertu typu "No a co? Mě je to fuk atd." ;) a dospělí nebudou ztrácet čas...takhle by to alepoň mělo vypadat v mém ideální světě, což tak vetšinou není, už vím... P.S. Další díly ani nezkoušejte, pokud se vám tenhle připadal stupidní, což mně ano, proto se k nim ani nebudu vyjadřovat :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Sama nevím, proč se mi vlastně Spy Kids líbí. Když se to tak totiž vezme, je to dost velká hloupost, přesto ale zábavná. Dvě děti se snaží po vzoru svých rodičů stát špióny a zachránit své rodiče ze spárů Floopa, ukrytého ve světě podivných příšer Fuglíků.... Fakt zajímavé, i když to zní trhle. Myslím, že u toho se snad ani nikdo nudit nemůže. ~(4,2)~ ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro velesvižné tempo, sympatické postavy (včetně sošné Carly Gugino a usměvavého Dannyho Treja), celkovou odlehčenost a bezbřehý rej nápadů tomuto rodinnému špiónskému blbnutí leccos rádi odpustíte, nicméně velká míra infantility a bolest břicha z přeplácanosti vás nepochybně dostihnou. Dětští herci (především výborná Alexa Vega) naštěstí neotravují a slaboučké (CGI) triky do záměrně béčkového "bondovského" dortu taky patří. [Koukám, že cca rok po premiéře jsem hodnotil za 4 *.] ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Natočit to někdo jiný, asi by se jednalo o průměrný film pro děti. To co ho vyzdvihuje nad průměr je hlavně Rodriguezův režisérský rukopis. Některé akční scény, jsou fakt dobře pojaté, nasnímané a sestříhané, že jsem takovou dobrou akci už dlouho neviděl ani v bondovce. Dalším plusem je rozhodně výtvarná stránka, která sice nedosahuje výšin filmů Tima Burtona, ale přesto film esteticky neurazí. Také mě potěšilo obsazení, zejména celé té partičky kolem Rodrigueze, vidět tyhle drsný mexikánce v dětské komedii, je fakt sranda. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Spy Kids jsou skvělí, protože jejich dětinskost se netýká jen pestrobarevného formálního obalu a lacině vypadajících triků - Špiončata v sobě mají i jiskru dětského nadšenectví a vede jej upřímná touha pobavit malé i odrostlé diváky, což se nebývale dobře daří. Narozdíl od spousty jiných amerických filmů pro děti, jsou Spy Kids odvážní, odvázaní a v hrudi jim bije srdce - nikoli kalkulačka. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Carle Gugino, která hraje Ingrid Cortezovou, bylo ve skutečnosti pouze 17 let, když se měla narodit její filmová dcera Carmen (Alexa Vega). (HappySmile)
  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)
  • Když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si všimnout, že na křesle nesedí Mr. Lisp (Robert Patrick), ale někdo úplně jiný (můžeme tak soudit podle barvy a stylu vlasů). V dalším záběru je zas vše v pořádku. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama