Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele AutiXrist k tomuto seriálu (2)

Do No Harm (2020) (E03) 

zatiaľ 3časť a stále baví, dúfam, že to neposerú a vrahom je 😁😁😁 ()

The Bloody Truth (2020) (E06) 

Finále ma nepotešilo a asi preto by nebolo od veci prečítať si knižnú predlohu. Tvorcovia seriálu sa mohli viac vynájsť. Záver bol síce logický a napätie držalo celých 5 a ½ epizódy ale prepálená záverečná naháňačka bola zbytočná. Túto časť nehodnotím lebo sme zvyknutý na neustále napätie, fantastickosť a dokonalosť. Zabudli sme že Nikola jednoducho zvolila dobro pred zlom ale aj tak „to mala vedieť“. Každopádne obsadenie a výkon Granta veľmi zaujal a The Undoing je podľa mňa najlepší seriál roka. ()

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama